Как ли биха изглеждали къщите на различните зодии според техните

...
Как ли биха изглеждали къщите на различните зодии според техните
Коментари Харесай

Как би изглеждал домът на всяка една зодия?

Как ли биха изглеждали къщите на другите зодии съгласно техните характерности и черти в астрологията? Нека дружно да забележим в тази публикация: 

 Овен

Ако разглеждате силата на Овен във вашия дом, тогава сигурно вашият интериор би трябвало да съдържа нещо, което предава огнени облици - дословни или нереални. Свещи, камина, несъмнено, само че можете да добавите огън и по други способи. Добавете червени акцентни цветове към главното си жилищно пространство или към творби на изкуството с триъгълници - формата, обвързвана с детайла на огъня.

Телец

Телецът се ръководи от Венера, планетата на хубостта и хармонията и нормално копнее за някакъв тип зеленина и цветя. Вашият дом жадува за безконечна пролет, цялостна със свежи цветове и пастели. Добавете цветя и живи растения в целия си дом, с цел да внесете повече хубост във вашето пространство. Цветовете Телец са розово розово и ярко синьо.

Близнаци

Близнаците са бърз мозъчен знак, тъй че домът ви се нуждае от пространство, където да научите от ден на ден и повече за нещата, които обичате. Вашият дом би трябвало да подхранва интелекта ви. Добавете полица, в случай че към този момент нямате такава, и я напълнете с обичаните си книги. Не забравяйте да оставите малко място на рафта за нови книги. 

Рак

Тъй като Ракът е държател на всичко домашно е значимо интериорът да отразява личността му.  Добавете воден шадраван до предния си вход, тъй че всякога, когато влезете, да имате директно чувство, че се прибирате в сходна на спа среда, защото водата е детайл на Рака и звуците от нея биха били успокояващи. Ако не е допустимо да имате шадраван, помислете за картина със сини тонове. Направете своето пространство място за релакс още сега, в който влезете през вратата. 

Лъв

Искате да извадите на показ своята вътрешна лъвица, а това значи да можете да играете с искрящи и първокласни, размити текстури. Наистина направете вашето пространство да свети с трагичен усет. Металите работят добре за хората от четвъртия дом на Лъв, а друга концепция, която би трябвало да обмислите, е да включите скотски отпечатъци във вашия фон или да поставите изкуствена четина на дивана си. 

Дева

Въпреки че, оценявате елементарния, грациозен фон, най-важното е, че домът ви е спретнат. За тези с Дева на 4-ти дом, организацията е приоритет. Опитайте се да създадете многофункционално пространство, което да употребявате като офис за времето, когато работите повече от у дома. Превърнете килера в пространство за бюро или прибавете бюро с декларация със система за организация. 

Везни

Красотата и салдото са крайъгълните камъни, на които да разчитате тук. Знакът Везни е знакът на партньорството. Когато избирате изкуство, изберете картини и статуи, които показват нещата по двойки или кратни на две. Стойте надалеч от изображенията с един човек или с трима, защото нещата на тройки се смятат за предизвикателни за връзките във фън шуй.

Скорпион

Опирайки се на любовта на Скорпиона към мистиката, евентуално виждате дома си като извънредно свещено пространство, където се случва магията. Коприната е високо вибрационна тъкан. Това може да бъде защитна преграда сред вас и други неща във вашата среда. Можете да го употребявате, с цел да покриете вашия олтар или възглавница за медитация, с цел да добавите към свещеността на вашето пространство. 

Стрелец

За вас външното пространство е толкоз значимо, колкото и закритото. Дори и да живеете в апартамент, потребно е да имате място, в което да се наслаждавате да бъдете на открито, с цел да подхранвате възприятието за дом. Помислете за прибавяне на красива, скулптурна огнена купа към вашето външно пространство, за прохладните летни нощи, когато в действителност се нуждаете от чист въздух.

Козирог

Козирогът се свързва със запазването на традицията и почитането на предишното, заради което вашият фон на дома евентуално ще се възползва от реколтата. Това значи да събирате остарели фотоси на вашите баби и дядовци или да тролите Etsy за антични находки. Античните гоблени, мебели или съоръжения ще прибавят грациозност към вашето пространство и нотка на история. Внимавайте обаче пространството ви да не наподобява като музей. Наслоявайте остарели и нови детайли във вашето пространство. Бонус е, в случай че вашите антики имат особено значение за вас, тъй като това ще усъвършенства силата на пространството. 

Водолей

Водолей е знакът за енергийни връзки сред другите, както и обществено виновен филантропичен знак. Ние ги усещаме с нашите домашни любимци, растения и всички живи същества в нашата среда.  Този украсителен детайл би ви оказал помощ да се почувствате свързани с природата. Това би било от изгода за околната среда и ще почисти въздуха, допринасяйки за цялостната екосистема на дома. 

Риби

Подобно на Рака, разчитането на водната буря Риби ще ви помогне да се чувствате в действителност възпитани и сигурни. Намирам аквариум или даже купа със златни рибки за потребна. Ако поддържането на нещата не е ваше нещо, прибавете воден детайл по друг метод. Украсете с нюанси на синьото или включете воден шадраван във вашето жилищно пространство. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР