Как изглеждаш, как се чувстваш, зависи от вътрешната ти увереност,

...
Как изглеждаш, как се чувстваш, зависи от вътрешната ти увереност,
Коментари Харесай

Бъди перфектна с Perfectil

„ Как изглеждаш, по какъв начин се чувстваш, зависи от вътрешната ти убеденост, от вътрешния ти искра, с който сияеш. Каквото и да правиш, прави го ослепително. Бъди себе си. Бъди ослепителна. ” НИКОЛ ШЕРЦИНГЕР
Всички желаеме да водим здравословен метод на живот, да създадем най-хубавото за своето здраве и външен тип.
Специалистите на Витабиотикс знаят чудесно, че каквото одобряваме в своето тяло освен посредством храната, има извънреден резултат, както върху здравето ни, по този начин и върху външния ни тип. Ето за какво, след десетилетия научни проучвания за изгодите от целевото оптимално хранене, екип от водещи специалисти, основават неповторимата нутрикозметична формула на Perfectil®, композиция от хранителни субстанции, която способства за вътрешно здраве и външен искра.

Тя е предопределена да добави всекидневието ни с оптимална грижа посредством диапазон от над 20 микронутриенти, които подкрепят интензивността на клетъчно равнище, където се случва същинското създаване и възобновяване. Перфектил оригинал обезпечава тройна дейна поддръжка за кожата, косата и ноктите, подхранва през кръвообращението на най-дълбоко равнище до дермата на кожата, фоликулите на косата и леглото на ноктите. По този метод се поддържат градивните детайли, които обезпечават здравия, натурален и хубав тип на кожата, ноктите и косата, и външния ни тип като цяло.

През 2013 година, в най-старата Университетска клиника в света, профилирана в региона на дерматологичните и козметични проучвания, St. Jacques, Besancon France, е извършено извънредно новаторско клинично изследване с Перфектил Платинум, което потвърди, че при приема на продукта кожата се оправя доста по-лесно с забележимите резултати на стареене, с отрицателния резултат на студеното време върху кожата, както и с доста други отрицателно влияещи фактори. На 21-ви април 2018 година, Витабиотикс беше удостоена с Кралската премия за нововъведения за своите достижения в региона на питателните добавки за хубост.

С клинично потвърден резултат!





Витабиотикс – първата компания получила наградата за Иновации в региона на фармацията във Англия през 2013 г.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР