Как изглежда подходящият корпоративен подарък и изобщо съществува ли такъв?

...
Как изглежда подходящият корпоративен подарък и изобщо съществува ли такъв?
Коментари Харесай

Как да изберем подходящия корпоративен подарък?

Как наподобява подобаващият корпоративен подарък и въобще съществува ли подобен? Този въпрос все по-често си задават HR-и и притежатели на компании, изключително когато наближат празници, фирмени празненства, тиймбилдинги, бизнес срещи с сътрудници и други събития от сходен вид. Може би за никого не е прелестно да види против себе си не изключително въодушевена реакция на своя чиновник, сътрудник или сътрудник, когато, подавайки му брандираната фирмена торбичка, той открие вътре следващия сувенир, който ще хваща прахуляк върху бюрото му през идващите няколко месеца. Няма потребност от повече главоблъсканица. Решенията към този момент са измислени. С тях ще могат да се срещнат посетителите на интернационалното ревю за щемпел и реклама COPIS, което ще отвори порти от 25 до 27 септември в Интер Експо Център.

И тази година единственото професионално бизнес ревю за бранша в България продължава наклонността си на непрестанен напредък, като ще се разгърне на повърхност от 8000 кв. м и ще се състои в зали 2,3 и 4 на Интер Експо Център.
Креативността стартира от опаковката
Скучните дарове от дълго време не са на мода. С това към този момент се съгласихме и по тази причина сме единомислещи – значима е формата, под която ще бъдат поднесени, тъй като опаковката основава първичното въодушевление. По време на COPIS 2019 хартиени торбички с опция за брандиране с разнообразни визии за специфични мотиви (Коледа и Нова година например) ще предложи една от водещите печатници у нас. Сред любопитните хрумвания ще бъде и подаръчен комплект в неповторима кутия от 5 елементи, която сграбчва вниманието със особено проектираните кревати за всеки детайл, създаващи моден тип. Персонализирането на дарове също може да бъде доста персонално обръщение, което да впечатли получателите им. Гравирането на детайли придобива все по-голяма известност. Способностите си в тази област ще показват от ДЕВЛАЗЕР, като ще покажат и лазерните си машини, които режат и гравират с огромна точност, позволявайки изработването на фини елементи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР