Как грим артистите прикриват признаците на остаряване? Меката светлина и всевъзможните

...
Как грим артистите прикриват признаците на остаряване?
Меката светлина и всевъзможните
Коментари Харесай

Как да изглеждате по-млади с помощта на грима

Как грим артистите прикриват признаците на остаряване?

Меката светлина и всевъзможните резултати на фотоапаратите не са единственият метод да прикриете фините следи на възрастта.

Ето кои са триковете, които професионалните гримьори употребяват.

Внимавайте с количеството грим

Прекалено нагримираната кожа е еднопосочен билет към визия, която състарява, а не противоположното. Ако имате тъмни кръгове под очите или слънчеви петна, нанесете с единични потупвания коректор от вътрешните ъгли на очите или единствено върху петната по кожата. И макар че да покажете повече кожа може да ви наподобява нелогично, в действителност колкото повече кожа се вижда, толкоз по-добре, споделят специалистите. Стига да е добре хидратирана, свежата кожа наподобява доста по-младежка, в сравнение с тази покрита с доста декор дьо загар.

Сияйна кожа

Тонираните овлажняващи кремове с луминисцентни частици или леките течни декор дьо тени са най-хубави за кожа с фини линии. За разлика от пудрите, които се наслагват в бръчиците и вършат кожата да наподобява по-стара, светлоотразителните течни формули основават илюзията за лъчезарен загар. За да нанесете декор дьо загар безупречно, използвайте влажна гъбичка или четка за декор дьо загар. Хубаво е по-късно да сложите и пудра, с цел да предотвратите събирането му на линии. Използвайте транспарантна пудра.

Отворете очите

Извивачка за мигли, блестящи сенки, серпантина и пудра за вежди могат да върнат времето обратно, най-малко за малко. Да извиете миглите и да нанесете малко блестящи сенки като хайлайтър е най-лесното нещо, което може да извършите, с цел да наподобяват очите ви по-големи. Огледайте се за най-черната серпантина – тя ще накара бялото на очите да наподобява по-чисто и по-бяло. Не пропускайте да дефинирате и веждите, изключително в случай че те са много нищожни. Пудрата работи най-добре в този случай. Пълните, дебели вежди смъкват години от лицето ви.

“Затоплете ” визията

Червило в натурален цвят и непрозрачен бронзатор стоят безжизнено на бледа, мътна кожа. За сметка на това безпристрастен червен или розов цвят, нанесен на устните и скулите стои добре на всеки загар и кожата засиява.

Малко устни

С годините линията на устните избледнява, което способства за разтичането на червилото. Очертайте устните с транспарантна линия, с цел да избегнете това.

Mint it: летен маникюр в ментов цвят
Какъв маникюр избраха звездите за лятото
Нокти в розово: най-горещият тренд за лято 2014
10-те навика, които вредят на ноктите ни
Грешките, които позволяваме при слънцезащитата

Перфектна грим визия с розово червило

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР