Как френските момичета изглеждат перфектно, без гримът им да се

...
Как френските момичета изглеждат перфектно, без гримът им да се
Коментари Харесай

Естествената красота на французойките

Как френските девойки наподобяват съвършено, без гримът им да се натрапва?

Без капка подозрение, те са кралиците на естествения изискан. Поразително очарователни, те в никакъв случай не се гримират като Кайли Дженър. Лицата им просто искрят с естествената си хубост, а макияжът не стои като плътна маска, а е по-скоро микс от леки, стратегически докосвания.

Какви са техните трикове? Споделя ги пред френския “Вог ” Violette, гримьор, бюти инфлуенсър и световен beauty шеф на Estee Lauder.

Лека и сияйна основа

“Преди да нанесете ружа, сложете хайлайтър на най-високата част на скулите и по-късно леко го разнесете. Ще послужи като база за ружа и ще направи цвета по-сияен. Това безусловно е като оптически филър за бузите. ”

“Ружът наподобява по-естествено и нежно, когато е кремообразен. ”

Свежи устни без непрекъснато попълване на червилото

“Нанасяйте червилото с дребни потупвания, без да оставяте прекомерно компактен пласт артикул върху тях. Целта ви е да им придадете натурална руменина, а не да ги изпишете като на кукла. ”

Мистерия в погледа

“Използвайте кремообразен хайлайтър като основа за сенки. Той освен ще укрепи цвета на сенките, само че и ще придаде трогателен искра на погледа. ”

“Нанесете сенките с пръсти в средата на клепача, след което разнесете, с цел да получите предпазлив и натурален резултат. ”

Гледайте грим тюториала, който счупи обществените мрежи

Ружове, които професионалните гримьори обожават

Така декор дьо тенът ви ще устоя по през целия ден

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР