Как едно прекрасно семейство успя да оцелее във водния ад

...
Как едно прекрасно семейство успя да оцелее във водния ад
Коментари Харесай

„Дъщеря ми плачеше на задната седалка“: Как едно семейство успя да оцелее във водния ад?

Как едно прелестно семейство съумя да оцелее във водния пъкъл в прилежаща Гърция ? В предаването „ Тази заран “ Кремена Колева и Аристос Константину описват за претърпяното и за техния избавител.

„ Бяхме в Атина. Тръгнахме оттова за България. Пътувахме по автомагистралата през Солун. Валеше от самото начало, само че нищо не показваше, че ще се случи нещо толкоз ужасно. Пред нас имаше три коли с наши другари, които потеглиха час преди нас. Ние непрекъснато говорихме с тях, с цел да разберем какво се случва по автомагистралата “, описа Аристос Константину.

Мая Петрова показа още, че са прекарали една нощ в лобито на локален хотел

В един миг полицията ги отбива. Час по-късно целият регион там е бил залят с големи количества вода. Според Аристос Константину отбиването им по различен път било огромна неточност от страна униформените.

„ Най-вероятно служителите на реда не са разбрали кой път е трябвало да затворят, тъй като действително автомагистралата си беше проходима “, добавя Кремена Колева. Единствения проблем се появил към Волос, където за малко е имало залят с вода сектор от аутобана.

Снимка: bTV

Докато фамилията пътува, вали дребен дъжд, само че не и пороен. Полицията ги насочва от самото начало. И внезапно придошла вълна, която безусловно заляла автомобила.

Броят на жертвите на наводненията продължава да пораства и доближи 14

„ Спира колата. Двигателят изгасва. Зад нас има няколко камиона “, продължава описа си Аристос Константину. Кремена Колева се обръща обратно, с цел да види детето им. Момиченцето плачело тихичко, а водата достигнала доникъде на вратите на автомобила. Звъннали на полицията, само че в този миг на помощ се притекъл водач на тир.

Снимка: bTV

„ Андон ни измъкна през прозорците, тъй като не можехме да отворим вратите. Много радушен човек “, споделя Кремена Колева.

Високото равнище на река Пеней заплашва обитаеми места и квартали

„ Беше огромен призрачен сън. Хората бяха във водата, а прииждаха още талази. За минути равнището на водата се повиши, по тази причина взех решение да ги извадя от колата и да ги прибера на изсъхнало при мен в камиона “, споделя и Андон Тенев, който избавя фамилията от водния пъкъл.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР