Как да започнем най-добре деня си, за да не вредим

...
Как да започнем най-добре деня си, за да не вредим
Коментари Харесай

Сутрешни навици, които вредят на здравето ни

Как да стартираме най-добре деня си, с цел да не вредим на здравето си? В изявление за вестник " Мирър ", лекар Мириам Стопард изброи някои от утринните привички, които могат да навредят на здравето ни, написа БГНЕС.
За препоръчване е да не посягате към чашата горещо кафе или портокалов сок незабавно откакто сте се измъкнали от леглото, защото тези питиета доста ще покачат равнищата на кръвната захар. Това не е удобно за тялото, тъй като незабавно след пробуждане процесите, които управляват равнищата на инсулин в кръвта, към момента не работят пълноценно. Ето за какво лекарят предлага лека закуска преди приема на тези питиета.
 5 храни, които не би трябвало да ядем заран 5 храни, които не би трябвало да ядем заран
Голяма част от дамите не закусват въобще, за други пък утринното хранене е най-важно. Когато става въпрос за закуската, експертите...
Според доктор Стопард, не би трябвало да се пробвате да вършиме енергични физически извършения скоро след пробуждане, тъй като тялото е обезводнено и тъканите не са задоволително еластични. Безразсъдните силови извършения рано заран могат да доведат до контузии и даже до пострадване на гръбначния дирек, предизвестява Стопард.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР