Как да вдъхнем нов живот на старата каруца – светът

...
Как да вдъхнем нов живот на старата каруца – светът
Коментари Харесай

Как да вдъхнем нов живот на старата каруца – идеи в снимки

Как да вдъхнем нов живот на остарялата каруца – светът е цялостен с хрумвания от старите и ненужни неща. Вместо да хвърлим на боклука нещо остаряло и непотребно, постоянно можем да му вдъхнем нов живот. А с това ще създадем нещо красиво с нашите ръце, на което ще се радват и нашите деца. И няма да замърсяваме природата с нашите боклуци.

Това се отнася с цялостна мощ и за старите каруци, останали от едни отминали времена, изпълнени с носталгия. Старата каруца (wagon на английски) е идеална за. Освен цялата каруца, ние можем да употребяваме единствено колелата от каруцата.

Сега ще разгледаме няколко красиви фотоси, с които можем да се вдъхновим. За да създадем още по-големи хубости. И да създадем от остарялата българска каруца един приключен шедьовър, на който да се дивят нашите другари и родственици.

Ето няколко подобаващи хрумвания:

Лампа от колело от каруца

Създаването на полилей от колелото на каруцата не е комплициран развой. Само би трябвало да пробием подобаващите дупки, откъдето ще минават жиците и да закрепим фасонките. За да е по-красиво самото колело от каруца , можем да го лакираме или боядисаме с подобаващ лак или багра. Единственото нещо, за което би трябвало да внимаваме е захващането. Трябва да сме сигурни, че сме закрепили доста крепко колелото за тавана, тъй като то е тежко и може да падне без проблем.

Как да използваме колелото от каруцата и за други цели

Освен за лампа/полилей, ние можем да употребяваме ненужните каруцарски колелета и за други цели. Ето няколко хрумвания:

Вградени остарели колела от каруца в оградата .

Колелото от каруца е идеално за основаването на насаждения със сукуленти в градината и двора!

Поставка-масичка за цветя в градината.

Една красива скамейка от остаряло колело на каруца.

С помощта на каруцарското колело, ние можем да създадем битов рафт , с който да украсим механата, барбекюто или хола!

Ето 2 хрумвания за хубав цветарник от остарялото колело на каруцата. Прави се елементарно и става доста красиво и уместно за задачата.

Каруца за украса – по какъв начин да вдъхнем нов живот на остарялата каруца

Сега да разгледаме каква украса можем да създадем от нашата остаряла каруца. Защото слагането на една декоративна каруца  в нашата градина може да бъде изчезналото нещо за крайното оформление на красивата градина. А през зимата можем да създадем остарялата каруца на шейна.

Като изключим зимата, през другите сезони можем да създадем масичка или красиви сепарета от остарялата каруца. А можем да създадем и цветна градина върху каруцата. Ето примерни хрумвания:

Украсената каруца с цветя работи като магнит на всички хора, пчели и пеперуди. Създаването на тази хубост може да ви отнеме доста време и грижи, само че пък крайният резултат си заслужава изцяло!

Надяваме се тези хрумвания да са ви изцяло задоволителни, с цел да се вдъхновите за своя предстоящ план. Завършваме с една последна фотография!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР