Как да се справите с бръчките над устните – вижте

...
Как да се справите с бръчките над устните – вижте
Коментари Харесай

Как да се справите с бръчките над устните?

Как да се справите с бръчките над устните – вижте препоръките на експерти. След няколко месеца постоянно потребление на техниките, изброени в тази публикация, ще можете да се убедите: даже изразените бръчки могат да намалеят в дълбочина. А дребните може и да изчезнат. Но това изисква работа, увереност и убеденост в дейностите.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ БРЪЧКИТЕ НА УСТНИТЕ И НАД УСТНАТА?

 Как да се справите с бръчките над устните? Как да се справите с бръчките над устните?

Линиите над устните са дребни отвесни бръчки, които се образуват тъкмо над горната джука. Бръчките на устните наподобяват друго за всеки, само че нормално се образуват както върху устните, по този начин и върху кожата над горната джука.

Бръчките на горната джука наподобяват като фини отвесни линии, които се простират от едната страна на устата до другата. Над горната джука бръчките наподобяват като отвесни линии, които се простират от горната част на устната до носа. Бръчките над горната ви джука нормално са по-очевидни от тези на устните ви.

Можете ли да получите бръчки на долната част на устните?

Бръчките на долната джука са също толкоз постоянно срещани, колкото бръчките на горната джука и се появяват по същите аргументи. Докато линиите на долната джука са постоянно срещани, разнообразни практики за грижа за кожата могат да оказват помощ за минимизиране на появяването им.

Нормално ли е да имате бръчки по устните си и над тях?

Да, бръчките на устните и над горната джука са естествени. Няма потребност да се паникьосвате, откакто забележите, че са почнали да образуват бръчки на устните и над тях.

Този вид бръчки постоянно като че ли се прокрадват, тъй като се образуват постепенно с течение на времето. Така че даже в случай че нямате такива сега или те са необикновено дребни, отново е добра концепция да започнете превантивни ограничения.

Бръчките на устните същите ли са като линиите на усмивката?

 Как да се справите с бръчките над устните? Как да се справите с бръчките над устните?

Докато бръчките на устните и линиите на усмивката са постоянно срещани признаци на стареене, те се появяват в разнообразни области на лицето и са свързани с разнообразни изражения на лицето.

Бръчките над устните са фини линии и гънки, които се образуват към устните. Те постоянно са резултат от стареене, излагане на слънце и повтарящи се придвижвания на лицето, като стесняване на устни. Бръчките на устните могат да се простират от краищата на устните на открито.

От друга страна, линиите на усмивката минават от страните на носа до ъгъла на устата и се задълбочават, когато човек се усмихне. Бръчките на усмивката са свързани с усмивката и могат да станат по-изразени с течение на времето заради понижаване на еластичността на кожата и колагена.

И двете са аспекти на стареенето на лицето и оправянето с тях може да включва разнообразни подходи за грижа за кожата или козметични процедури, съобразени с всяка съответна грижа.

 

Как да се отървете от бръчиците над горната джука?

Няма да ви предложим хапче-чудо. Освен това, не бихме ви предложили да отидете и да се „ намушкате “ с инжекции с ботулинов токсин или пълнители. Точно противоположното! Ще видите разбор на главните аргументи за образуването на бръчки. А също и в действителност ефикасни способи за предотвратяването им. Тези, които не са мързеливи и имат задоволително самообладание, след няколко месеца постоянно потребление на техниките от тази публикация ще могат да се уверят, че даже изразените бръчки могат да понижат дълбочината си. И дребните може и да изчезнат. Но това изисква работа, увереност и убеденост в дейностите.

Свикнали сме да мислим, че бръчките са само разследване от стареенето на кожата. Верни ли са общите ни догатки?

Разглеждаме малко по малко същинските аргументи за образуването на бръчки над устните.

 Как да се справите с бръчките над устните? Как да се справите с бръчките над устните?

Бръчките към устата могат да се образуват заради разнообразни аргументи, само че е потребно да сте наясно с тези аргументи, с цел да можете да предприемете верните стъпки, с цел да предотвратите образуването им. Това са някои от най-честите аргументи за бръчки към устата ви:

Костна резорбция.

Какво е това? То е последователното разрушение на костната тъкан, което води до остеопороза, понижена мощ и загуба на предходния размер.

Как се отразява този развой на лицето? По най-директния метод. Например, обвързваното с възрастта разширение на очните кухини води до обстоятелството, че кожата към очите се набръчква, назолабиалните гънки се задълбочават, а „ торбичките “ под очите стават по-големи.

С течение на годините позицията на костите на горната челюст също се трансформира: тя се движи обратно (когато се гледа в профил), даже в случай че всички зъби са на мястото си. Учените към този момент са потвърдили, че резорбцията визира най-вече горната челюст. И това е с резултат: здравейте, бръчки, и задълбочаване на назолабиалните гънки. В същото време, долната челюст в противен случай, се движи напред, брадичката стартира да изпъква нагоре, образувайки хоризонтална дипла под устната.

Хипер- и хипотонус на лицевите мускули към устата.

Лицевите мускули на лицето, за разлика от тези на тялото, нормално са прикрепени към костта единствено в единия край. А други се вкарват в дермата. Сега си представете какво се случва, в случай че мускулът е непрекъснато в хипертонус, т.е. под напрежение и колеблив. Какво ще се случи? Да, кожата постоянно ще бъде в плътно положение на мястото, където мускулът е прикован към нея от вътрешната страна.

При хипотония (летаргия, отпуснати мускули) кожата увисва и губи своята разтегливост.

Стареене

С придвижване на възрастта колагенът и еластинът в кожата ви стартират да се разграждат. Тези протеини са това, което поддържа кожата ви да наподобява стегната и мека, когато сте по-млади – отсам и настъплението на бръчките с придвижване на възрастта.

Допълнителен непряк резултат от празнуването на следващия рожден ден е намаляването на естествените мазнини в кожата ви. Те поддържат горния пласт на кожата ви (известен като епидермис). Тъй като тези мазнини стартират да понижават, неналичието на вярна рутинна хидратация може да утежни линиите на устните, които биха могли да бъдат предотвратени с елементарен овлажнител.

Естественият развой на стареене на тялото е неминуем, само че предотвратяването на бръчките по устните и над горната джука към момента е допустимо. Има доста лесни техники, които можете да употребявате, с цел да предотвратите образуването на линии на устните и даже да намалите тези, които към този момент са се образували.

Консумация на алкохол

Алкохолът може да има голямо влияние върху кожата ви. Проучванията демонстрират връзка сред използването на алкохол и бръчките, стареенето на лицето и процеса на стареене като цяло.

Най-големият резултат, който алкохолът има върху кожата ви, е дехидратацията. Алкохолът ви дехидратира, а дехидратацията лишава цялата течност от кожата ви, което може да способства за появяването на бръчки към устата ви. Консумацията на алкохол също може да аргументи инфектиране, което може да направи кожата ви да наподобява зачервена и подпухнала.

Така че, в случай че желаете да спрете стареенето на кожата си, може би си коства да опитате да намалите количеството алкохол, което консумирате.

Различни други привички също могат да причинят бръчки над устните, като да вземем за пример:

Пиене от сламка: Когато пиете от сламка, свивате устни, което кара колагена и еластичността в устните ви да се разграждат по-бързо. Това може да аргументи линии на устните и бръчки. Повтарящи се придвижвания на лицето: Повтарянето на едни и същи придвижвания на лицето още веднъж и още веднъж, като да вземем за пример при говорене, хранене, усмивка или мръщене, също може да способства за съществуването на бръчки на устните. Пиене от бутилки с вода: Подобно на пиенето от сламка, пиенето от бутилка с вода изисква същото придвижване на устните ви, което може да докара до линии на устните и бръчки.

Какви заключения следват?

 Как да се справите с бръчките над устните? Как да се справите с бръчките над устните?

Преди да овлажните и подхраните кожата, както и да се опитате да възстановите нейната разтегливост, би трябвало да премахнете главните аргументи. Мускулите на лицето, за разлика от костите, се поддават добре на промяна по време на разтривки. Имайте поради, че не става дума за гимнастика!

Тренирането на лицевите мускули е неестествено за тялото. Мускулите на лицето, за разлика от телесните, не се нуждаят от такова образование. Нашата задача: да се научим да отпускаме лицевите мускули, да предотвратяваме техните конвулсии и да поддържаме еластичността.

Кой мускул главно въздейства върху образуването на бръчки?

Това е кръглият мускул. Ето за какво, нашата цел е да се научим да отпускаме всички мускули на лицето. Наистина ли кожата е толкоз едва наранена от ежедневните страсти? Може ли да се направи прилика сред мускулите на лицето и тези на тялото? Първите са вплетени непосредствено в кожата в единия край и са доста по-малко обемни, до момента в който вторите са огромни, поддържащи придвижванията и предопределени за силови натоварвания.

КАК МОГА ДА РАЗБЕРА КОЛКО ТЕЖКИ СА БРЪЧКИТЕ?

 Как да се справите с бръчките над устните? Как да се справите с бръчките над устните?

Разбирането на тежестта на бръчките на и към устните ви може да ви помогне да определите най-подходящия вид за лекуване. Но по какъв начин можете да разберете в кой завършек на спектъра са?

Първо, би трябвало да желаете да разгледате дълбочината на бръчките като основен знак за тежестта. Незначителните линии на устните може да са плитки, до момента в който умерените линии са по-забележими, а тежките линии са по-дълбоки. Дълбочината на бръчките въздейства върху това какъв брой ясно изразени са те на външен тип. Колкото по-изпъкнали и забележими са линиите, толкоз по-висока е тежестта.

Цялостната разтегливост на кожата към устните също е от решаващо значение. Намалената разтегливост способства за образуването на по-изразени бръчки. Прищипването на кожата и наблюдението какъв брой бързо тя се връща в първичното си положение може да даде визия за еластичността.

За инжекциите с ботокс!

Ботулиновият токсин краткотрайно блокира нервните окончания. А мускулът просто не получава подтик за стесняване. Изглежда, че това е добре: мускулът се отпуска и бръчката над него се изглажда. Подобни инжекции обаче, са нож с две остриета. Всеки път мускулът става все по-отпуснат.

Инжекциите с ботулинов токсин би трябвало да се повторят след няколко месеца, незабавно щом тялото „ отгледа “ нови нервни окончания, които още веднъж ще предават импулси към мускулите. И по този начин до безконечност. Има ли жена, която откровено има вяра (знаейки всички тънкости на процесите), че безкрайните опити на тялото да върне естествения живот на нервите са безвредни? И какво се случва с тънките лицеви мускули още веднъж и още веднъж? След няколко години увисването става толкоз явно, че се постановат още по-радикални ограничения.

Какви способи са ефикасни против бръчките над устните?

 Как да се справите с бръчките над устните? Как да се справите с бръчките над устните?

Масаж за разпределяне на мускулите на лицето. Това е ключът. Само когато мускулите са отпуснати, кожата над тях ще се изглади.

На първо място, ще се научим да отпускаме кръговия мускул на устата.

„ Африкански гъби “ – това е занимателно, само че дейно упражнение.

Накратко, би трябвало да поставите показалците си над горната джука, а палците под долната джука. И натиснете върху кожата, притискайки я дружно с мускулите към зъбите. Така че устните леко да изпъкват. Повтаряйте 6 пъти всяка вечер.

Упражнение с запушалка.

За да извършите това упражнение, се нуждаете от запушалка от шампанско. Трябва да я поставите по този начин, че да лежи върху затворените ви зъби и да поставите устните си от горната страна.

Отпускане на лицевите мускули.

Почти всеки лимфодренажен масаж оказва помощ за разпределяне на мускулите на лицето. По-специално японският Asahi: Има и общи техники за масаж, които са оповестени в отворени източници и нямат авторство. Ще ги цитираме в тази публикация: Преди да започнете масажа, не забравяйте да загреете дланите си (можете просто да разтриете ръцете си) и да ги притиснете към центъра на устата си. Задръжте по този начин за няколко секунди и с леко натискащо придвижване разтворете дланите си встрани към ушите. Опитайте се да не разтягате ъглите на устните си.

Сега поставете върховете на междинния и безименния си пръст върху страничните стени на носа си, по-близо до ъглите на очите си, и задръжте за известно време. Почувствайте по какъв начин кожата ви се затопля. И в този момент можете да движите страничните мускули на носа нагоре и надолу с много интензивни кръгови придвижвания.

Сега отворете устата си, поставете длани върху бузите си, тъй че палците да са зад ушите, а останалите да са на слепоочията. Дланите изцяло покриват мускулите на бузите. Изчакайте, до момента в който кожата се затопли и се овлажни. Сега деликатно разтрийте мускулите на бузите си от горната страна надолу, до самото дъно на челюстта.

Акупресура.

Масажирането на точките в долната част на лицето оказва помощ за разпределяне на спазмирани мускули и тонизиране на тези, които са прекомерно отпуснати. Но с цел да извършите това, би трябвало не просто да натиснете върху кожата, а да почувствате гъвкавостта на мускулите под върха на пръстите си. Колкото по-често употребявате техники за акупресура, толкоз по-бързо разбирате какъв брой мощно би трябвало да натиснете върху биологично-активна точка.

Формиране на лицеви привички.

За страдание, всички техники ще бъдат безсилни, в случай че към момента не сте се отървали от навика да свивате устни. Ето образци за привички, които предизвикат образуването на мимически бръчки: стесняване на устните; прегъване на устните в тръба; табиет за компресиране и хапане на устните.

Научете се да контролирате лицето си.

Всеки път, когато се хванете в остарял табиет, незабавно отпуснете устните и устата си като цяло. Тук ще помогне един японски трик: по-лесно е да се отпуснете изцяло, в случай че върхът на езика леко допре небцето, а зъбите са разхлабени, до момента в който устните са свързани без напрежение.

Спрете да пушите и да пиете от сламки.

Бръчките над устата от време на време се назовават ​​бръчки на пушача. За страдание, даже и с най-хубавата генетика, след 45 години бръчките на пушачите ще се появят по-рано, в сравнение с биха се явили другояче. А при някои напречните бръчки над устните се появяват още на 30 години.

Работа с костите на черепа.

Звучи ужасно, само че в действителност има разтривки, които включват освен меките тъкани (кожа и мускули), само че са и с несъмнено влияние върху костите. Разбира се, не можем да движим костите на черепа с ръце. Освен това не е безвредно! Доверяването на експерт е различен въпрос. Това, несъмнено, е идеалният вид.

Какво би трябвало да създадат тези, които нямат опция да се свържат с подобен прелестен експерт? Всъщност тази опция в този момент е налична. Тези, които живеят в Япония или Корея, са по-щастливи. Защото оттова идва масажът на Коруга. Но тук има добра вест: можете сами да извършите някои детайли от този масаж. Внимателно и без фанатизъм! При изискване, че не сте имали черепно-мозъчна контузия и няма други противопоказания. Консултирайте се с вашия доктор!

 

Нормална захапка и без изчезнали зъби.

Загубата на всеки зъб форсира костната резорбция. Това води до ускорено отклоняване на горната челюст – във вътрешността, и на долната – напред.

Масаж на шлема на сухожилията.

Разбира се, че подвижността на нашия скалп не въздейства толкоз мощно върху образуването на бръчки, що се касае за появяването на гънки по челото. Ако желаете доста дълготраен позитивен резултат, масажирайте скалпа си всеки ден, най-малко 3-5 минути. Не единствено косата ви ще ви благодари за това, само че и главоболието ви ще става все по-рядко.

Опитайте да раздвижите кожата под косата при детето – тя се мести елементарно. Ами при по-възрастен човек? Ако той го разреши, несъмнено. Кожата ще се движи мъчно. А в изключително напреднали случаи тя въобще няма да може да се движи. Сухожилният шлем директно въздейства върху увисването на лицевите тъкани. И върху образуването на бръчки над устната, в това число и като продължително следствие.

Поза и вярна позиция на главата.

Много са значими стойката и положението на шията, в случай че желаеме да поддържаме младо лице. Кожата върху нея е единствено отражение на тези процеси, които се случват доста по-дълбоко.

Възможно ли е да държите главата си изправена, в случай че имате конвулсия на мускулите на врата? А в случай че имате вдовишка гърбица? А при липса на вярна поза? Отговорът е явен. Глава, която е непрекъснато в неестествено положение, предизвиква напрежение в мускулите на врата. А те от своя страна, въздействат върху местоположението на лицевите мускули. Виждали ли сте лицето на под напрежение човек? На първо място, устата му се притиска, мускулите са спазмирани. Това е още една причина, която предизвика преждевременното формиране на бръчки.

Рационално хранене за кожата и костите.

 Как елементарно да се отървем от бръчките Как да се справите с бръчките над устните?

Помните ли костната резорбция? Как да предотвратим това? Да внимаваме за диетата си!

Витамин D

Спомага за закъснение на процесите на резорбция на костната тъкан – главната причина за образуването на гънки. В идеалния случай би трябвало да си набираме този витамин по натурален път: посредством потребните слънчеви лъчи и яденето на тлъста морска риба. Не всички обаче имаме шанса да живеем в район, където слънцето грее 365 дни в годината. Освен това, с изключение на изгодите си, слънчевата радиация предизвиква фотостареене на кожата.

Как да намерим салдото и да решим казуса с витамин D?

Най-добре е да се изследвате за неговия недостиг и в сходство с получените резултати да получите от Вашия доктор вярната доза на дневното лекарство. Неконтролираният банкет на без лекарско наставление и разбор, може да докара до нежелани последствия за здравето. Една от тези последствия е образуването на калциеви отлагания.

Омега 3.

Тази полиненаситена мастна киселина е един от главните „ спонсори “ на младостта на кожата и на целия организъм като цяло. За страдание, е доста мъчно да се получи толкоз скъпата киселина по натурален път в задоволителни количества. Отново би трябвало да имате прясна морска риба на трапезата си всеки ден и приготвена по верния метод. Храните се здравословно, само че в множеството случаи би трябвало да приемате добавки с Омега-3. Останалите омега (6 и 9) могат елементарно да бъдат получени посредством ядки и растителни масла.

Все отново, даже приемането на хранителни добавки е най-добре да бъде в съгласие с доктор и/или способен диетолог.

Флавоноиди.

Те доста забавят процеса на резорбция на костната тъкан. За това не е належащо да приемате медикаменти. Но постоянно, когато има опция да се снабдите с обещано вещество в натурален тип, възползвайте се от нея! Лидери по наличие на биофлавоноиди са зеленият чай (рекордьор!) и аронията (внимание за хипотоници! Кръвното налягане може да спадне до загуба на схващане!). Освен това биофлавоноидите се съдържат в задоволителни количества в черешите, само че доста зависи от сорта.

Силиций, бор, цинк, манган, мед, витамини С, Е и К.

Именно тези минерали и витамини имат позитивен резултат върху положението на костите: забавят процеса на резорбция на костната тъкан. Няма да описваме в детайли източниците на всички тези детайли – тази информация елементарно се намира в интернет при първото питане за всяко вещество. Но вие разбирате какъв брой разнообразна би трябвало да бъде ежедневната диета и какъв брой тъпо е да губите силата на тялото за храносмилане на „ празни ястия “ (имаме поради нежелана храна, която провокира единствено чувство за задоволеност – така наречен бърза храна, например).

Сега можете ли да познаете накъде отивам с това? Докато последователно не преминем към уравновесено хранене, всичко останало ще бъде като каране на кола с ръчна спирачка: т.е. колата като че ли се движи, само че непропорционално на нашите старания. Сякаш натискаме газта, само че скоростта едвам набира. Освен това системите се износват.

Същото е и в нашето тяло: можете да вършиме разтривки през целия ден, само че неналичието на значими детайли в тялото ще вземе своето. Разбира се, ще изглеждаме по-добре, в случай че вършим ежедневни разтривки на лицето, прилагаме техники за лимфен дренаж и водим деен метод на живот (който, апропо, оказва помощ на тялото да създава множеството витамини самостоятелно). Но в случай че в кръвта има задоволително потребни микро- и макроелементи, резултатът би бил още по-добър! И щеше да се прояви по-бързо.

Дълбоко навлажняване на кожата, което я защищава от слънцето.

 Как да се справите с бръчките над устните? Как да се справите с бръчките над устните?

Ултравиолетовото излъчване е в основата на фотостареенето на кожата. Модата за загар пристигна не толкоз от дълго време: преди по-малко от 50 години. Но в този момент желанието за реализиране на златист цвят на кожата става все по-рядко измежду дамите, които желаят да запазят младостта си допустимо най-дълго.

Използването на защитни артикули с SPF филтри в действителност, е настоящо освен през лятото, само че съвсем през цялата година, в случай че грее слънце.

Ако приказваме за дълбока хидратация на кожата, се има поради на първо място водният баланс (в размер на 30 ml вода на kг телесно тегло на ден), чаша топла вода на празен корем и като цяло, пиенето на топла вода, вместо студена.

Тейпиране.

Кинезиолентите идват от спортната медицина. Те безусловно стягат кожата, спомагат за ускорение на метаболитните процеси, облекчават болката и… изглаждат бръчките! Лентите не са пластир. Много по-интересен е резултатът от кинезиотейпа. Той оказва помощ на мускулите да се провиснал, заради което мнозина го назовават ​​алтернатива на ботокса. Можете да закупите такава лента в състезателен магазин.

КАК МОГА ДА ПРЕДОТВРАТЯ БРЪЧКИТЕ Пожарна охрана УСТНИТЕ?

 4 естествени лека за бръчки по шията и ръцете Как да се справите с бръчките над устните?

Дори и да не сте забелязали бръчки към устата си, в никакъв случай не е прекомерно рано да започнете битката с бръчките. Докато стигнете средата на 20-те години, производството на колаген понижава с малко повече от 1% всяка година.

Това постепенно утежняване на еластичността на кожата стартира да се демонстрира към 30-годишна възраст – и даже в случай че имате невероятна кожа в този момент, това не подсигурява, че тя няма да се повреди в бъдеще.

Ключът е да си изградите здравословни привички, преди бръчките да са проникнали надълбоко в кожата ви. Така че вместо да се гмуркате с главата напред в скъпи козметични процедури, пробвайте първо тези превантивни ограничения.

Предотвратете увреждането на кожата от слънцето

Да се предпазите от нездравословните ултравиолетови лъчи постоянно е добра концепция, само че е изключително значимо, в случай че желаете да предотвратите бръчките над устните. Кожата към устните ви е извънредно сензитивна и еластична, което значи, че демонстрира признаци на неправилна грижа по-бързо от други елементи на тялото ви.

Ако нормално носите декор дьо загар, започнете с грим, който включва SPF, и не забравяйте да нанасяте още веднъж определения от вас слънцезащитен крем на всеки два часа през целия ден, с цел да запазите кожата си предпазена.

Хранете се уравновесено

Диета, която е нищожна на питателните субстанции, от които се нуждаете, може да има негативно влияние върху вашето здраве и това включва външния тип на кожата ви.

Професионален съвет: Яжте доста храни, които са богати на антиоксиданти, като горски плодове, листни зеленчуци, ядки и пълнозърнести храни. Антиоксидантите се борят с токсините, които разграждат структурата на вашите клетки; колкото повече антиоксиданти консумирате, толкоз по-лесно ще бъде тялото ви да устои на образуването на бръчки.

Здравословната диета има доста други изгоди за вашата кожа. Ако се борите с акне и прекалено омазняване, яденето на постни протеини, пълнозърнести храни, плодове и зеленчуци е превъзходен метод да контролирате тена си. И за всички вас, които обичате сладкото, не се опасявайте – черният шоколад и аленото вино също са богати на антиоксиданти!

Изпълнявайте лицеви извършения: Точно както вашите ръце, крайници и стомах, мускулите на лицето ви се въздействат от това какъв брой или какъв брой малко ги употребявате. Силните мускули ще опъната на лицето ви и ще предотвратят образуването на бръчки към устните с придвижване на възрастта на тялото ви.

Професионален съвет: Разменете времето, което прекарвате, правейки пачи устни в огледалото, за здравословен режим от извършения за лице.

Ексфолирайте устните си

Мислете за тази превантивна мярка, като че ли засаждате градина – мислите ли, че цветята ще порастват по-добре в свежа, влажна почва или в остаряла, суха почва?

Същата логичност работи и за вашата кожа. Ако поддържате кожата си витална и процъфтяваща, има по-голяма възможност да регенерирате здрави кафези, които забавят развиването на бръчките на и към устните.

Професионален съвет: Направете си елементарен захарен скраб „ направи си самичък “, който освен отстранява мъртвата кожа, само че и е страховит на усет! Комбинирайте 1 супена лъжица кокосово масло, 2 супени лъжици кафява захар и 1 супена лъжица мед в дребна купа. Внимателно втрийте сместа върху устните и кожата над устата за няколко минути. Измийте с топла вода или оближете скраб, с цел да разкриете гъвкаво нацупено лице.

Използването на ексфолиант два пъти седмично ще направи устата ви по-мека и ще насърчи растежа на нови кафези. Уверете се, че вашата рутинна грижа за кожата остава поредна – нормално лишава два до три месеца, с цел да може лицето ви да реагира изцяло на нова техника.

Изберете верния гел за лице

Освен захарния скраб, значимо е да измиете цялото си лице с гальовен почистващ препарат вместо със сапун.  Силните ароматни сапуни могат да бъдат абразивни за деликатната кожа към устните ви и да изтрият естествените масла в кожата ви, които ви поддържат хидратирани.

Професионален съвет: Избягвайте всевъзможни почистващи препарати за лице, които имат мощен мирис. Ако мирише на парфюм, евентуално има неестествени химикали в сапуна, които могат да изсушат и увредят кожата ви. Изберете почистващ препарат, който е без мирис или е пропит с естествени масла като роза или лавандула.

Избягвайте сламките

Въпреки че това може да наподобява като малоумен метод за попречване на бръчките над устните, той следва същия принцип, който даде на тези досадни бръчки прякора „ устни на пушач “. Подобно на цигара, сламката ви принуждава да свиете устни, с цел да изтеглите течност от чашата си. Повтарящото се придвижване на стесняване на устните ви гравира бръчки по кожата към устата ви.

Професионален съвет: Сипете питиета в чаша за кафе, която има похлупак с дребен отвор, с цел да можете да отпивате от напитката, без да смучете сламка.

Използвайте естествени домашни средства

Въпреки че няма доста доказателства, че домашните медикаменти в действителност предотвратяват образуването на бръчки над устните, естествените свойства, открити в хранителни артикули като канела и ананас, в действителност имат потребни качества. Тези съставки се употребяват в хомеопатичната медицина от епохи и са на ниска цена метод за попречване на процеса на стареене.

Професионален съвет: Опитайте да нанесете свеж сок от ананас върху към устните си и го оставете да стегне за към 15 минути, преди да избършете.

Повторете това няколко пъти седмично, с цел да увеличите производството на колаген в кожата си и да се борите с тези фини линии. Друга опция е да смесите здравословна щипка канела на прахуляк с натурално масло и да я втриете в кожата си. Известно е, че канелата подтиква притока на кръв, което по-късно носи нараснали равнища на О2 и хранителни субстанции в третираната зона.

В допълнение към канелата и ананаса, някои други домашни средства, които можете да изпробвате, включват: лимонен сок, алое вера, масла и овесени ядки. Те могат да бъдат открити в множеството домашен шкафове и евентуално могат да оказват помощ за стягане на кожата, унищожаване на мъртвите кожни кафези и възстановяване на цялостния тип на бръчките към устата.

Откажете пушенето и пиенето

Не може да се отхвърли, че пиенето и пушенето оказват огромно въздействие върху кожата ви. Така че, в случай че търсите метод да спрете стареенето на кожата си, би трябвало да спрете да пиете и пушите.

Ако не можете да спрете да пушите и да пиете изцяло, пробвайте се да намалите доста честотата на това.

КАКВО СТАВА, АКО НЕ МОГА ДА съдебна експертиза ОТЪРВА ОТ БРЪЧКИТЕ НАД УСТНИТЕ СИ?

 Как да се справите с бръчките над устните? Как да се справите с бръчките над устните?

За страдание, цялостното изтриване на всички признаци на възрастта е невероятно. Но в случай че ви е мъчно да се отървете от упоритите бръчки, не забравяйте, че бръчките просто описват историята на прелестния живот, който сте живели. Всички тези усмивки, смях и погледи на благоговение оформиха бръчките над устните ви – пробвайте се да се насладите на тези мемоари, вместо да се критикувате в огледалото.

Заключене: В последна сметка остаряването е естествена и красива част от живота.

Въпреки това, в случай че вземете превантивни ограничения, с цел да поддържате кожата си здрава, към този момент сте на прав път да поддържате млада кожа до междинна възраст.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР