Как да реагираме, ако половинката ни пожелае да гледаме заедно

...
Как да реагираме, ако половинката ни пожелае да гледаме заедно
Коментари Харесай

Да гледаме порно с половинката си? Да, но при едно условие!

Как да реагираме, в случай че половинката ни пожелае да гледаме дружно порно? И би трябвало ли да се тормозим, в случай че мъжът до нас стартира да прекалява с гледането на филми за възрастни?

Отговорът на тези въпроси дава Наталия Кобилкина в новия епизод на „ Съветите на Др. Ко “. Какво в действителност съставлява порното? Според нея това е метод да избегнем същинската непосредственост и фамилиарност и доста постоянно хората които са пристрастени към него нямат същинска непосредственост със своята партньорка.

„ Ако това да гледаш порно с твоя сътрудник ти носи наслаждение – да, само че не се опитвайте да се конкурирате – в порното се употребяват специфични камери, грим трикове и неща,  които няма по какъв начин да пресъздадете в действителността! “, споделя Наталия.

Много по-важно е обаче да намерим увлечения в действителния си живот, да разберем какво ни липсва в нашата фамилиарност, какво забавно бихме могли да вършим дружно – да идем на планина, да отидем на уроци по танго, да се запишем на курс по готвене да вземем за пример.

Сексоложката предлага също тантра практики, както и да влизаме в разнообразни функции, когато сме в леглото - значимо да играем полови игри с нашия партньор  - гейша, секси масажистка, ученичка, здравна сестра – все игри, които са целесъобразни за една фамилна двойка.

Според Кобилкина хората, които прекомерно доста гледат порно, компенсират за неудовлетвореността си в живота. За нея то е един тип „ сенчестата душeвност “ – като че ли заобикалят действителността, която не им харесва.

„ Повярвайте, действителността е доста по-хубава от вашите мечти, въпросът е да работите с вашия сътрудник! “, споделя тя.

Каква е най-лесната процедура, която можете да изпробвате с колегата си, с цел да развиете сексуалността и тайните си стремежи – вижте във видеото!

 двойка Thinkstock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР