Как да превърнем женските фантазии в реалност, се питат повечето

...
Как да превърнем женските фантазии в реалност, се питат повечето
Коментари Харесай

За оргазмите са виновни краката

Как да превърнем женските мечти в действителност, се питат множеството мъже. Последните изследвания за половите желания на дамите демонстрират, че това по никакъв начин не е комплицирано. Просто следвайте препоръките на експертите.

Подготовката се оказва по-важна
Подготовката и любовната игра са ужасни думи за някои сътрудници, тъй като се допуска, че тя води към нещо изключително значимо и стресово за представянето, споделя сексологът Бевърли Уипъл. Но и двамата ще се забавлявате повече, в случай че вместо като спирка по пътя към финала, я замислите като част от играта за удоволствие и опознаване тялото на другия. Три от всеки пет интервюирани от секссъветника дами споделят, че са достигали най-разтърсващия си оргазъм още по време на любовна игра, а не в половия акт. И когато класират уменията на сътрудниците си, дамите постоянно се оплакват от неналичието на полово творчество и самообладание у мъжа.

Не единствено проникването води до кулминационната точка
“Повечето млади дами желаят техните сътрудници да употребяват ръцете и устата си по-често”, изяснява доктор Жулиета Ричтерс, помощник на доктор Уипъл. В изследването им над 90% от дамите съумяват да доближат оргазъм, когато сътрудниците им употребяват орална и ръчна стимулация преди секс. Според различен индикатор от същото проучване 52% от дамите карат мъжете да съкратят този развой на облекчаване не тъй като не им е прелестно, а тъй като се тормозят, че обичаният ще изгуби самообладание. Затова, скъпи мъже, не напирайте да “влезете” в нея незабавно щом я видите гола. Колкото по-леко, постепенно и нежно я докосвате, толкоз по-бързо тя ще изпита наслаждение. Не забравяйте и презерватива, тъй като дамите се отпускат и забавляват, когато не се опасяват от зачеване или полово излъчени заболявания.

По-доброто фокусиране води до по-горещ секс
Кой е методът за отключване на най-смелите полови стремежи на една жена в леглото? “Страст”, дават отговор 42% от интервюираните дами. “А това, мъже, значи да сте вътре в нея и да не се разсейвате”, поучава доктор Ричтерс. Сексът е тип значим диалог, при който би трябвало да сте съсредоточени. Освен това, множеството дами споделят, че се усещат ужасно, когато усетят тежкото дишане на мъжа до себе си. Контактът с очи, хапането на езика и всяка друга физическа заигравка също е за предпочитане. Но в случай че директният взор е силата ви, заровете лицето си във врата й и разходете езика си от ключицата до меката част на ухото. Прошепнете й за какво сте вманиачен по нея. Това сигурно ще я побърка!

Топли крайници, мощни оргазми
“Най-сетне разбрахме за какво дамите се усещат некомфортно и не получават доста оргазми! Причината беше, че просто им е било студено на краката. Дадохме им чорапи, след което 80% от тях доближиха върха на удоволствието”, споделя доктор Жулиета Ричтерс. Това с чорапите не е никаква загадка. Амигдалата и префронталния кортекс в зоната на мозъка са виновни за безпокойството и страха. “Там се създават сигналите за заплаха, само че тяхното въздействие мощно понижава по време на оргазъм. А приятната конюнктура, която включва стайна температура и топли крайници, е значима за сигурността и спокойствието на жената”, прибавя докторката.

Нежен значи доста повече...
“С тази дума дамите ви споделят да сте по-чувствителни към техните сигнали”, споделя доктор Уипъл. Бъдете нежни, не вадете незабавно “пистолета”. Може да масажирате зоната към клитора без пряк напън на “малкия ви приятел”. А комбинацията от очакване и косвен контакт ще донесе и повече пристрастеност, поучава сексологът.

Помагайте в семейството
Седем от 10 интервюирани дами споделят, че помощта на мъжете в домакинската работа въздейства супер стимулиращо на половия им живот. Въпреки този значим фактор, мъжете правят единствено към 30% от тази досадна работа, съгласно доктор Ричтерс. Дамите от своя страна декларират, че ще са доста признателни, в случай че сътрудникът им почисти, сготви или пък измие чиниите. Вслушайте се в това, мъже, след сходно усърдие партньорката ви надали ще остане безразлична след вечеря, споделя докторката.
И най-после - не правете докарването до оргазъм своя единствена цел. Изследване от предходната година на списание “Сексуална медицина” открива, че стресът от половото осъществяване доста понижава женската и мъжката възбуденост. Каквото и да вършиме, не питайте дамата до себе си: “Свърши ли?”? Това е объркващо и способства за основаването на ненужно напрежение сред вас. На прав път сте обаче, в случай че се обърнете към нея със: “Харесва ли ти това? Да не преставам ли да го върша?” Защото дамите не постоянно получават оргазъм, само че това не значи, че не са задоволени от вас, заключват сексолозите.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР