Как да повишите енергийното си ниво и да не приемате

...
Как да повишите енергийното си ниво и да не приемате
Коментари Харесай

Какво да направите, за да попречите на хората наоколо да ви развалят настроението

Как да повишите енергийното си равнище и да не приемате негативите на другите.

През цялото време се случва някои от хората в близост да ви скапва положителното въодушевление. Това може да бъде сътрудник, прочут, пасажер в превоза или обичан човек вкъщи. Някой, който с отрицателната си сила блокира вашата и оставя противен „ послевкус “.

Какво да извършите, с цел да попречите на отрицателни хора да ви скапват настроението? Следващия път, когато срещнете човек, който усеща незаинтересованост, неспокойствие или яд, помнете тези елементарни стъпки, с цел да не попаднете под неговото въздействие:

Разграничете силата си от нечия друга

Важно е да разберете, че силата и настроението на другите не са ваши. Често, когато нямаме лична енергийна отбрана или равнището ни на сила е ниско, можем да я вземем от други хора.

Останете в енергийното си поле и не забравяйте, че не би трябвало да бъдете наранени от отрицателната сила на другите. Трябва да се научите да различавате същинските си усеща и това, което в действителност идва от други хора.



Визуализирайте силата си

Когато усетите силата си и я отделите от силата на различен човек, представете си отбрана към себе си, която не е наранена от отрицателното. Представете си щит, който може да ви защищити от неприятното въодушевление, гневът и раздразнението на другите.

Може да е светлината, която се популяризира към вас - вашата аура. Когато осъзнаете силата и отбраната на вашата сила, ще бъдете по-малко повлияни от някой извън.

Определете източника на негативност

Понякога даже не е ясно от кого сте приели напрежението и раздразнението. Всички сме източници на сила и тя може да се предава от човек на човек. Вероятно сте забелязали повече от един път, че в случай че някой ви съсипе настроението, можете да го предадете на различен човек.

Използвайте огледалната техника

Ако все пак ви е мъчно да се справите с отрицателното въздействие на различен човек, затворете очи и си го представете заобиколен от огледала, които отразяват неговата сила единствено върху него и той не може да болести другите. Така че се предпазите от неприятното въздействие и ще запазите положителното си въодушевление.

Не забравяйте, че постоянно имате избор - да приемете отрицателни страсти от различен човек или да ги осъзнаете и да позволявате на никой да повлие на настроението ви.

За да се справите с отрицателното от другите, както и с негативните си усеща, би трябвало да повишите енергийното си равнище - да прекарвате време сами със себе си, да слушате мислите и възприятията си, да практикувате медитация и дихателни извършения.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР