Как да построим евтина къща – изграждането на дом –

...
Как да построим евтина къща – изграждането на дом –
Коментари Харесай

Как да построим евтина къща – подходящи идеи със снимки

Как да построим евтина къща – построяването на дом – без значение какъв размер – става все по-скъпо, освен поради цените на недвижимите парцели, само че и заради цената на строителните материали. Когато пристигна време за строителство, множеството хора нормално мислят за по-традиционни строителни материали като дърво, бетон и тухли. Като станете изобретателни с определените от вас типове материали, е допустимо да изберете евтини строителни материали, които ще оказват помощ за понижаване на цената на новия ви дом.

Когато търсите по какъв начин да построите евтина къща, разгледайте различните материали за построяването на целия дом или за другите му елементи. Направихме селекция от най-често срещаните типове материали, които могат да се употребяват при търсенето на евтини домове за градеж.

В взаимозависимост от мястото за живеене, климата и други особености, някои от тези материали може да бъдат алтернатива за новия ви дом. Освен че са евтини строителни материали, доста от тях са и по-екологични от обичайните.

1. Сглобяеми панели

Един от най-бързите и рентабилни способи за изграждане на къща е потреблението на панели, които са авансово съединени. Повечето от тези панели идват като част от система, която ви разрешава да построите персонализиран дом за доста по-малко пари. Въпреки че напълно сглобяемата къща е един от евтините разновидности за създаване на дом, панелите оферират доста по-голяма еластичност в строителството от страна на материалите.

Според Davis Frame Company , сглобяемите панели икономисват разноски за труд и време. Те също по този начин доста понижават разноските за транспортиране на боклуци на място и отстраняват превишаването и забавянето на разноските за материали заради времето или дефицита на материали.

Домовете, построени с тези панели, имат по-бърза структура, както и по-плътно нагласяване сред обособените секции, тъй като всичко е направено авансово на закрито. Днешните сглобяеми панели могат елементарно да бъдат включени в дизайн, изработен особено за притежателя на дома и сигурно не наподобяват сглобяеми.

2. Къща от вградени mnmMOD панели

За да не си мислите, че сглобяемите къщи са елементарни от позиция на дизайна, този превъзходен дом с повърхност от 2500 квадратни метра, умислен от Minarc от Санта Моника, Калифорния, е издигнат с подготвени съставни елементи. Използваните mnmMOD панели са лична сглобяема сградна система на компанията, която е наградена и патентована. Повече от налична, тя дава доста добра енергийна успеваемост.

Ако не сте чували за mnmMOD панелите, някой хора ги назовават бъдещето в строителството. Панелите mnmMOD са създадени деликатно в отговор на рестриктивните мерки и рисковете, присъщи на обичайна дървена рамка. Те са по-лесни за създаване, по-трайни, по-енергийно ефикасни и надалеч по-добри за вашето здраве от обичайните дървени структури.

Панелите са всъщност „ система от сглобяеми къщи ”, която употребява структурно изолирани панели (СИП), които Minarc разказва като сандвич със сладолед с рамка от рециклирана стомана, заобиколена от гипсокартон и водоустойчива външна мембрана.

Те се доставят с херметична експандирана полистиролова изолираност и всички нужни механични и електрически съставни елементи. Това оказва помощ за понижаване на топлинните загуби и по-добра доходност, което води до дом с по-нисък въглероден отпечатък. СИП панелите съдържат висок % рециклиран материал и могат да бъдат разглобявани и употребявани наново. Още един бонус – те са устойчиви на пожар и термити.

3. Бетонни листове – по какъв начин да построим евтина къща

Бетонът стана доста известен за екстериора на жилищните домове, а бетонните листове – или панели – са елементарен метод за постигането на тази цел с по-малко бетон. Сред евтините строителни материали бетонните панели са стилна алтернатива, която улеснява доста външността на бетона. Бетонните листове се инсталират по-бързо и са супер сигурни и постоянни. Тези панели са доста известни по целия свят и ще стават още по-популярни.

Бетонните панели имат доста преимущества, като устойчивост, резистентност на атмосферните въздействия, звукоизолиращи и изолационни свойства. Тъй като са сглобяеми, те също носят преимуществата на общите сглобяеми панели. Освен това бетонните панели са огнеупорни! Всички тези преимущества също оказват помощ да се спестят пари за комунални услуги, както и за застраховка, което прави къщите от бетонни панели един от евтините домове за създаване.

4. Еднофамилна къща Хофстад – по какъв начин да построим евтина къща

С аспект към фиордите, този неповторимо планиран дом е трябвало да може да се опълчва на суровите ветрове и дъждове на норвежкия полуостров Вестероя, където се намира. Архитект Кнут Хелтнес е избрал облицовката от фибробетон, с цел да покрие дома по моден, наличен и доста устойчив метод.

Къщата се намира на стръмно място, като се е считало за невъзможна за създаване. Основата е от бетон, излят на мястото, до момента в който горната част е солидна сглобяема дървена структура, напълно облечена във фиброциментови листове. Не наподобява по никакъв начин зле, даже е много симпатична и не коства цяло положение:

5. Къща с каменна обшивка

Каменните домове са прелестни, само че несъмнено не са измежду евтините домове за градеж. Един от методите да получите външния тип с по-малко разноски е потреблението на каменна обшивка. Облицовката е като фурнир, който се нанася върху екстериора на дома. Обикновено е по-лек от общоприетия външен тип на камъка и затова коства доста по-малко заради икономии на труд, както и на материали.

Каменната обшивка може да се употребява за цялата фасада на къщата или единствено за част, като основата на дома или комина. Той може да бъде селски или съвременен вид и да имитира разнообразни типове каменни облицовки. Предлага се и с друга дебелина.

Облицовката също е метод за смяна на външния тип и стила на дома, без да се строи отначало. Това го трансформира в един от евтините строителни материали, когато имате стеснен бюджет.

6. Използвани транспортни контейнери

Малкото домашно придвижване докара до повишаване на интереса към транспортните контейнери като един от евтините домове за изграждане. Разбира се, потреблението на транспортни контейнери като на ниска цена строителен материал не значи, че би трябвало да имате дребна къща. Тези единици могат да се комбинират, с цел да основат по-голяма конструкция за по-просторен дом.

Докато употребяваните транспортни контейнери са един от най-екологичните способи за създаване на евтина къща, има неща, които би трябвало да имате поради, в случай че решите да ги употребявате като вашата бъдеща къща. Тъй като са били на дълги морски пътешествия, ръждата, вдлъбнатините и другите вреди могат да провокират безпокойствие. Затова може да изберете контейнери, които не са употребявани доста.

Въпреки че са малко по-скъпи, те нормално са в доста по-добро положение. Контейнерните домове обаче се нуждаят от изолираност и ще имат по-скъпи странспортни разноски, свързани с доставката до парцела ви. Независимо от това, с вярното изследване и обмисляне, употребяваните контейнери за превозване могат да бъдат доста мечтан на ниска цена строителен вид за вашия нов дом.

Ето по какъв начин наподобява от вътре един образцов дом от корабни контейнери:

7. Къща от екологична плява – по какъв начин да построим евтина къща

Сламата е прелестен натурален материал с топлоизолационни свойства, което я прави подобаващ строителен материал. О, да, сламата също е в листата с евтини строителни материали, които могат да ви спестят много пари. Сламените бали могат да се употребяват за създаване на стените на дома, създавайки конструкция, която е добре изолирана и екологична.

Балите са дебели, тъй че стените на дома също ще бъдат дебели, само че те могат да бъдат издълбани за персонализирани отвори за прозорци и порти. Може да наподобява неинтуитивно, само че сламените бали също са огнеустойчиви с помощта на дебелината си. Отново климатът може да дефинира жизнеспособността на потреблението на плява за вашия дом: дъждовното и влажно време не се предлага за строителство на къща от бали от плява.

8. Къща в земята

Земята е на всички места и се получава елементарно. Ние копаем в земята, с цел да създадем основата за нашите домове, само че все по-често строителите на домове или основават домове вътре в земята, или употребяват земята за стените на дома. Може би подхранвани от хобитските къщи от филмите, някои избират да копаят в земята, употребявайки естествените стени, формирани от земята, като граници на дома. Те са страхотни, тъй като употребяват по-малко сила и не се нуждаят от толкоз доста строителни материали.

Друг вид, при който се употребява пръстта, е дом, издигнат от трамбована пръст. Това е композиция от пръст, пясък и глина (дори и плява, а от време на време и цимент), като всичко се смесва и уплътнява благодарение на трамбовка. Стават неповторими къщи, които са супер екологични, супер евтини и могат да устоят даже 100-200 години без проблем.

9. Глинена къща – по какъв начин да построим евтина къща

Някога чудили ли сте се по какъв начин да построите елементарен дом за доста малко пари, без да вземате големи заеми? Нашият хубав план удостовери това, което знаем отдавна – тази къща коства извънредно малко като пари.

Друг плюс на глинената къща е здравината, издръжливостта и устойчивостта. Но може би най-важният миг е достъпността, защото този вид строителство може да бъде прилагано за съвсем всички на нашата планета.

Ако в моментът сте много стеснен финансово (в днешно време кой ли не е), можете да изградите дребен глинен дом, като употребявате локални естествени материали. И си живейте в тази уютна къщурка, до момента в който не спестите задоволително пари, с цел да построите друга. Изборът е ваш!

Как да създадем къща за посетители в нашия двор – хрумвания в фотоси

Как да създадем къща за посетители в нашия двор – в случай че постоянно се чудите къде да настаните приятелите и роднините, които ви идват на посетители, в този момент е моментът да разгледате няколко подобаващи хрумвания. За разлика от обичайна стая за посетители, независимата къща за посетители е идеалното решение за приятелите и роднините. Всички ще се чувствате…


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР