Как да направим рафтове за вино – aко планирате да

...
Как да направим рафтове за вино – aко планирате да
Коментари Харесай

Как да направим рафтове за вино – красиви идеи в снимки

Как да създадем лавици за вино – aко планирате да съхранявате виното си за дълъг интервал от време, може да помислите за благоприятни условия за предпазване в хладно и следено от влажността пространство. Ако обаче ви е належащо предпазване на вино единствено за по-кратък интервал, стелажът за вино вид „ направи си самичък “ би ви приключил прелестна работа.

Изработването на рафт за вино ви разрешава да подредите вашите бутилки, без да се притеснявате, че те ще ви пречат или ще счупите някоя. Така ще имате елементарен достъп до тях когато и да е. В взаимозависимост от вашите умения, може да изработите дървен рафт за вино или железен рафт за вино . Имате алтернатива да вдигнете летвата още по-високо, като изработите рафт за вино от ковано желязо . Може да комбинирате камък, дърво и метал, с цел да създадете същински хубав ъгъл за вино във вашето мазе.

Изработването на дървени лавици и поставки за вино са елементарни и занимателни планове. Те са идеални за начинаещи домашни майстори, като най-често те не костват доста и за триумфа не ви е нужен богат опит в дървообработването.

Възможностите са големи, като всичко зависи от вашето място и вашето въображение. По-надолу ще ви предоставим няколко хрумвания за красиви винена стойки и лавици , които са относително лесни за осъществяване. А към този момент вие ще прецените дали да добавите освен това или ще ползвате готовите хрумвания за лавици за вино:

@ Дървена подложка за вино – по какъв начин да създадем лавици за вино

Тази концепция за винена стойка е най-често предопределена за подарък. Но както можете да видите на фотографията, тя наподобява ужасно и несъмнено, вие сами можете да си извършите такава и за себе си, в случай че ви харесва! Изключително лесна за направа, просто ви би трябвало дървена дъска, по-дебело въже и багра за дърво. За да ви издържи доста по-дълго време самата дървесина, може да я обработите по античната японска технология шоу суги бан !

@ Дървена стойка за вино на стена

Тази дървена стойка за вино за стена също е доста лесна за правене. Трябват ви подобаващи дървени дъски, подобаващ размер боркорона и подобаваща багра за дърво. И всичко е във вашите ръце. Като съвет ще кажем само да внимавате при планирането на дупките – внимавайте да не извършите дупките прекомерно близо и бутилките да си пречат една с друга!

@ Дървени лавици за тясно помещение – по какъв начин да създадем лавици за вино

За тази концепция ще имате потребност от малко повече техника за обработка на дървесината. Но като цяло не е комплицирано. За да бъде всичко точно, авансово си разграфете челната дъска, където ще влизат бутилките с вино. И по-късно правете отворите за бутилките по очертанията.

Ето и едно уместно клипче, за по-лесно насочване в стъпките:

@ Рафтове за вино под стълбището и в стълбището

Празното пространство под стълбището е идеалното място, където може да изградите прелестно място за предпазване на цялостните бутилки с вино. За задачата би трябвало да сглобите дървени лавици, които да захванете за стената или за самото стълбище. Добре е да монтирате някакво осветяване на това място. За всеки случай може да монтирате врата със заключалка , с цел да не се изненадате някой ден от изчезнали бутилки, които вашето дете тинейджър би могло да вземе!

А ето още една концепция за предпазване на вино – непосредствено в самото стълбище. Може да измайсторите вадещи се шкафчета, в който авансово да поставите разделители за самите бутилки.

@ Окачени лавици за бутилки с вино

За тази концепция няма какво да ви кажем, тъй като е извънредно лесна за правене. Единственото нещо за което би трябвало да внимавате е да употребявате доста крепко въже за сливане на обособените съставни елементи. И също по този начин – захванете доста крепко въжетата за тавана, тъй като тежеста си е огромна.

@ Стойка за вино за плот – по какъв начин да създадем лавици за вино

Тук напряко може да изгледате клипчето, за по-лесно разбиране на стадиите на произвеждане.