Как да направим рафтове за книги – рециклираните материали имат

...
Как да направим рафтове за книги – рециклираните материали имат
Коментари Харесай

Как да направим рафтове за книги от рециклирани материали

Как да създадем лавици за книги – рециклираните материали имат десетки приложения в нашата къща, а основаването на евтини и практични лавици е доста постоянно срещано при потреблението на движимости втора ръка. Рафтовете , направени с рециклирани материали , освен трансформират елементарните стени в потребни места за предпазване и то за доста малко пари, само че и могат да наподобяват като забавно дизайнерско решение.

1. Рафт от остарели дъски

Тук ни трябват няколко остарели, само че непокътнати дъски с идентична дебелина, няколко винта за дърво, дърводелско лепило, багра за дърво и лак за дърво. След като подредим дъските под формата на рафт, в каквато форма желаем, ние би трябвало да захванем дъските с лепилото и винтовете. След това боядисваме рафта с какъвто цвят желаем и откакто изсъхне боята, го намазваме с лака за дърво. С доста малко разноски, ние ще се сдобием с доста хубав рафт за книги.

2. Рафт от остарял колан

Този рафт е извънредно елементарен за основаване. Нужни са ви единствено един или два остарели кожени колани и една дъска. Бърз, елементарен и добре изглеждащ рафт, който ще извършите и монтирате за по-малко от час.

3. Рафтове от остарели чекмеджета

Ако имаме остарял скрин и не знаем какво да го вършим, незабавно можем да използваме неговите чекмеджета за изработката на рафт за книги и аксесоари. Само би трябвало да ги боядисаме в подобаващ цвят и да ги закрепим към стената.

4. Рафтове от остарели щайги за плодове

Ако имате остарели дървени щайги за плодове и нямате място къде да ги държите – не ги изхвърляйте. Просто ги почистете от вероятни мръсотии и ги боядисайте. Подредете ги в мечтаната от вас форма и ги закрепете към стената. Ще получите едно красиво завършено и потребно място за предпазване на всевъзможни неща.

5. Рафт от остарял скейтборд

Детето ви към този момент е огромно и е захвърлило остарелия си скейтборд в гаража. Не го изхвърляйте, а го монтирайте на стената. Ще получите една красива подложка на която да наредите вашите книги и аксесоари.

6. Рафтове от нарязани дървени шайби

Тук за съвсем без пари можете да извършите ужасно красиви лавици . Само ви трябват дървени шайби и малко багра. А по-късно остава единствено да ги закрепите към стената.

7. Рафтове от остаряла стълба и дъски

За този рафт ни е нужна една остаряла дървена стълба, няколко рециклирани дъски и малко винтове. Става извънредно добре изглеждащ рафт, на който можем да държим доста неща.

Една крайна зашеметяваща фотография на ръчно направени лавици.

Ето по какъв начин да създадем лавици за книги от старите и ненужни материали. За още по-красива направа, можем да ги боядисаме с unicorn spit технологията. Ще създадем едни същински бижута в нашия дом.

Как да подновим старите дървени мебели – препоръки и хрумвания


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР