Как да живеем и да се храним така, че да ...

Как да живеем и да се храним така, че да

Значимостта и ролята на здравословното хранене за човешкото здраве – на фокус в предаването Линия Здраве“ на 28 ноември

Как да живеем и да се храним по този начин, че да съхраним своето здраве? Тази неделя, 28 ноември , специфичен посетител по тематиката в студиото на другото здравно излъчване „ Линия „ Здраве “ в ефира на Bulgaria ON AIR ще бъде д-р Людмила Емилова .
Точно в 9:30 часа , в диалог с водещата на излъчването Яна Данаилова , експертът ще запознае наблюдателите в ефира на малкия екран със значимостта и функцията на здравословното хранене за човешкото здраве.
Д-р Емилова ще разкаже повече за плодолечението и гладолечението, с помощта на които е помогнала за възстановяване на здравословното положение на стотици пациенти.
В пъстрото студио на излъчването диетологът ще разкрие кои са факторите, които могат да повлияят за предварителна защита от публикуваните измежду обществото затлъстяване и развиване на метаболитен синдром.
Кои храни са най-потребни и каква е функцията на детокса за предпазване на човешкото здраве? Не пропускайте отговорите на тези и още казуси от д-р Людмила Емилова в другото здравно излъчване „ Линия „ Здраве “ – на 28 ноември, от 9:30 часа, по Bulgaria ON AIR.

Източник: tialoto.bg