Как да използваме празните бутилки от вино – чудите ли

...
Как да използваме празните бутилки от вино – чудите ли
Коментари Харесай

Как да използваме празните бутилки – идеи с бутилки от вино

Как да използваме празните бутилки от вино – чудите ли се от време на време защо бихте могли да употребявате празните бутилки от вино , които ви остават след пиянство? Сега ще ви дадем изобретателни хрумвания от вида „ направи си самичък “. Тези хрумвания ще вдъхновят вашата артистична страна, а и ще украсят незабавно всеки интериор или екстериор.

Създаването на нещо красиво и ново от празна бутилка от вино може да се оформи като коледен подарък или като подарък за рожден ден на някой другар. Можете също по този начин да употребявате тези хрумвания за домакински фон, като извършите ваза за цветя да вземем за пример или пък настолна лампа. Или може би бихте желали да персонализирате сантиментална вечеря със свещници от непотребните бутилки от вино . Ето за какво в този момент ще ви вдъхновим за това по какъв начин да използваме празните бутилки от вино .

Освен че ще създадем доста красиви неща за нашия дом, ние ще понижим до една степен замърсяването на планетата. Защото една огромна част от стъклените бутилки не отиват за преработване и доста постоянно попадат в природата, като я замърсяват. Но преди да забележим самите хрумвания, дано да разгледаме 2 въпроса, които ще ни оказват помощ за бъдещото оформяне на стъклените бутилки от вино :

Как се реже бутилка от вино

Как да отрежем бутилка от вино? Това ще бъде първият въпрос, който ще си зададем в случай, че решим да създадем нещо красиво от празната бутилка от вино . За задачата можем да купим специфична машинка (wine bottle cutter), с която да режем стъклените бутилки. Но с цел да не харчим пари, можем да използваме диамант за стъкло и да създадем един домакински инструмент за рязане на стъклени бутилки. Например нещо сходно:

В долния край сме инсталирали елмаза за стъкло и откакто фиксираме мястото за рязане, вършим 2 цялостни режещи обиколки на бутилката. След това започваме да затопляме среза, като го обливаме отмерено с гореща вода. След няколко секунди го слагаме в студена вода. И отново редуваме гореща-студена вода. Обикновено на второто или третото периодично повтаряне, стъклото се отчупва. Можем да загладим отчупеното място с шкурка или точило под течаща вода.

Как да пробием дупка в стъклена бутилка

Как да пробия дупка в стъклена бутилка е втория въпрос, който най-често си задаваме при обработка на празните бутилки от вино . Може би най-лесният метод е като залепим с тиксо мястото на бутилката, където ще дупчим. С помощта на бормашина и свредло (бургия) с диамантено покритие, започваме да пробиваме деликатно дупката, като държим с другата ръка бутилката. Добре е да навлажняваме с малко вода целия развой на дупчене. След като пробием самата дупка, махаме тиксото и сме подготвени.

А в този момент да забележим по какъв начин да използваме празните бутилки – вдъхновяващи хрумвания с бутилки от вино:

Стъклени камъчета с висулки

Тези фънки светлини от бутилки от вино са доста подобаващи над някой бар. Като цяло не са комплицирани за правене, само че си желаят малко самообладание.

Как да използваме празните бутилки като създадем красиви вази за цветя

Тези елегантни, преоткрити бутилки за вино , са идеални за потребление като ваза или централен украсителен детайл. Тук просто ще имаме потребност от арт хрумвания и някакви умения по изобразяване.

Съобщение в бутилка

Може би никой няма да получи това известие в бутилка, само че знаем, че ще наподобява очарователно във вашия дом!

Бутилка за вино с искра

Кой не обича блясъка? Оживете всяко пространство с тези ослепителни бутилки от вино, покрити с какъвто и да е пъстър искра!

Направи си самичък хранилка за птици

Тази идейна хранилка ще притегли огромна част от обичаните ви птици напролет.

Саксия за сукуленти

Покажете вашите сукуленти – или каквато и да е друга дребна зеленина – в тази красива стъклена саксия. А в случай че се чудите какви сукуленти да засадите, ето ви няколко хрумвания !

Фенери като дъгата

Тези ярки и красиви бутилки могат да бъдат изложени на закрито или навън във вашата градина.

Как да използваме празните бутилки – пъстър полилей

Използвайте горните половини на бутилките от вино , с цел да създадете доста хубав полилей, който ще направи усещане във всяка стая. За по-неутрален външен тип, не боядисвайте бутилката.

Мигащи светлини

Захранете с електричество нишките на мигащите светлини в бутилки от вино за хубав целогодишен светлинен екран.

Как да използваме празните бутилки – дървен рафт

Колко готин е този стелаж, изработен от бутилки от вино и дърво? А с цел да стане същински здрав, напълнете бутилките с течен бетон.

Самополивна саксия за билки и цветя

Отглеждайте билките си благодарение на буркан и горната част на бутилка вино за ефикасна самополивна саксия.

Как да използваме празните бутилки – нощна лампа

Направете своя лична лампа за нощното шкафче, като употребявате бутилка от вино. Комбинирайте бутилката с елементарен абажур.

Свещи от цитронела

Дръжте комарите и буболечките надалече от вас, до момента в който релаксирате на открито с тези свещи от бутилка с цитронела.

Как да използваме празните бутилки – дозатор за сапун

Изхвърлете пластмасовата бутилка и изсипете течен сапун в очарователната бутилка от вино с гравирано стъкло.

Класни свещи

Тези стъклени свещници са идеалният подарък за всяка стопанка.

Как да използваме празните бутилки – факелите на Тики

Осветете идващото си събитие навън с домашно направени тики факли.

Матирана тюркоазена бутилка

Ако обичате матирано стъкло, това е вашият избор!

Още малко хрумвания:

Вижте още красиви хрумвания от вида “Направи си самичък ”!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР