Как да изберем удобно бельо? Бельото е категория дрехи, на която

...
Как да изберем удобно бельо?
Бельото е категория дрехи, на която
Коментари Харесай

Дамско бельо и дамско спортно облекло

Как да изберем комфортно долни дрехи?

Бельото е категория облекла, на която обръщаме особено внимание в всекидневието си, изключително в интимните моменти. Романтичният аспект на продуктите, вариращи от дантелени сутиени и сатенени бикини до корсети и будоарни бодита, основава пристрастяване и голямото болшинство от дамите в последна сметка имат същински сбирки от интимно . Комфортът обаче е основен детайл при избора на долни дрехи. Тук обръщаме внимание на материалите, стила и метода, по който детайлите прилягат на тялото. Ето няколко детайла, които би трябвало да вземете поради, когато желаете да си купите комфортно долни дрехи.

- Кройка - изберете типичен бикини, които покриват напълно задните елементи, или жанр хипстър, в случай че желаете да се чувствате комфортно, когато ги носите. Може да носите типичен бикини с , изключително в часовете във фитнеса.

Но за други, по-женствени тоалети, можете да изберете малко по-провокативен модел, като да вземем за пример - бразилски жанр. Що се отнася до сутиените, заложете на сутиени с цялостна чашка или на бралети. Уверете се, че сте закупили верния размер, с цел да избегнете дискомфорт от продукти, които са прекомерно стегнати.

-Материал - памукът е крал на комфорта. Памучното долни дрехи резервира кожата ви суха даже при жега и не провокира раздразнения, както може да се случи с микрофибър, в случай че сте по-чувствителни. Отново, в случай че предпочитате секси долни дрехи, коприненият сатен е изтънчен вид и толкоз тънък, че даже не го усещате върху кожата си.

-Тенденции - защото желаете да се чувствате добре в бельото си, се нуждаете и от увереността, която оферират най-харесваните модели сега. Тази пролет модели, въодушевени от домашното облекло, напомнящи за модата на 90-те години, са доста търсени. Можете да комбинирате фина камизолка с дантелени или сатенени бикини. Бикини с висока талия и изрязани гащички вършат секси композиция с фина тениска. Сутиени без подплънки, направени от нежна дантела, в пастелни цветове или неонови нюанси, са толкоз завладяващи, че неизбежно ще ви завладеят. Дори класическото памучно долни дрехи наподобява секси, в случай че го носите с овърсайз тениска.

Моделите низ с висока талия са високо ценени, изключително в случай че силуетът ви разрешава да ги носите. Изберете модели от памук, дантела или микрофибър, едноцветни или с цветни принтове. Стилът бой-шорт е извънредно известен както за комфорт, по този начин и за секси външен тип. За да се възползвате оптимално от техния капацитет, изберете модел с аксесоари - връзки, катарами, вмъквания от дантела - които укрепват чувственото лъчение.

Качеството на материалите и осъществяването също са детайли, които би трябвало да се вземат под внимание, защото те подсигуряват дълготрайността на бельото. Не желаете вашите продукти да се скапват единствено след няколко носения. Обръщайте внимание на детайлите и купувайте единствено такива, които ви показват!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР