Как 26-годишният Георги Георгиев е причинил средна телесна повреда на

...
Как 26-годишният Георги Георгиев е причинил средна телесна повреда на
Коментари Харесай

Насилникът Георги Георгиев към кълцаната Дебора: Не съм сигурен, че ако те хвърля, ще оцелееш

Как 26-годишният Георги Георгиев е предизвикал междинна телесна щета на Дебора Михайлова, изразяваща се в черепно-мозъчна контузия. Този въпрос станал главен на разпоредителното съвещание за насилието над 18-годишното момиче в Пловдивския областен съд на 14 февруари. Делото отиде там, откакто всички районни съдии в Стара Загора отхвърлиха да го гледат. Преди седмица при закрити врата в съда в Пловдив беше решено обвинителният акт да се върне на Старозагорската районна прокуратура, с цел да се поправи. Причината - правата на Георги Георгиев са нарушени, тъй като не можел пълноценно да провежда отбраната си, защото

не разбирал в

какво е упрекнат

Побоят, съпроводен с подстригването на Дебора, стана през юни м.г., само че случилото се закупи популярност близо месец по-късно.

В диспозитива на обвинителния акт пишело, че Георгиев е предизвикал междинна телесна щета на Дебора. За телесните увреждания било разказано, че това станало с удар с пестник по главата и посредством нанасяне на 18 прорезни рани с черен макетен нож. Така на момичето била породена двустепенна междинна телесна щета - черепно мозъчна контузия, изразяваща се в мозъчен оток, и лека мозъчна травма, която е предизвикала разстройство на здравето, краткотрайно рисково за живота, и обезобразяване на части на тялото.

В обстоятелствената част в детайли били изброени обстоятелства, само че не за междинна, а за лека телесна щета. Всеки обвинителен акт се състои от обстоятелствена част и диспозитив, където е дефинирано обвиняването.

Тъй като делото се гледа в Пловдивския областен съд при закрити врата, детайлностите за връщането му бяха нищожни. Седмица по-късно " ” научи повече елементи.

След като Георги блъснал Дебора с пестник в лявата половина на лицето, тя получила травматичен оток, охлузване по лявата скула, кръвонасядане по клепачите на лявото око, кръвонасядане по лявата очна ябълка, строшаване на носните кости и строшаване на предната стена на левия синус с следващо кървене.
 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР