Кажете ми какво ядете и аз ще ви кажа откъде

...
Кажете ми какво ядете и аз ще ви кажа откъде
Коментари Харесай

4 продукта, които буквално съсипват лицето ви

Кажете ми какво ядете и аз ще ви кажа от кое място идват всички проблеми с кожата на лицето.
Неправилното хранене ще усили бръчките и бледия загар. Сигурно нееднократно сте чували, че прекомерната приложимост на коктейли прави тена бледен и състарен. Знаете ли, че млечно лате може да е отговорно за тъмните кръгове под очите и петна по брадичката? Или фактът, че от шоколада могат да се появят бръчки по челото и сред веждите?
Някои групи храни са изключително нездравословни: глутен (богати на глутен храни), млечни артикули, захар и алкохол. Всеки вреди на тялото по собствен личен метод, допринасяйки за признаците на стареене на кожата като недостатъци, подутина, промени в тонуса на кожата, преждевременни бръчки или загуба на разтегливост.
Винено лице
Типични признаци: изразени линии или зачервяване сред очите, увиснали клепачи, разширени пори, обезводнена кожа с мрежа от капиляри по бузите, зачервени бузи и нос, дълбоки назолабиални гънки.
Тези характерности се виждат по лицата на дами, които пият по чаша или две вино съвсем всяка вечер, само че сходни признаци на стареене и кожни проблеми могат да бъдат породени от всевъзможен тип алкохол.
Алкохолът дехидратира кожата, което утежнява външния тип и способства за появяването на голям брой фини линии и бръчки. Най-засегнати и задълбочени са носогубните линии, преминаващи от носа към устата. Но това може да бъде поправено и изравнено незабавно щом спрете да пиете и възстановите рехидратацията на кожата.
Захарно лице
Типични признаци: Линии и бръчки по челото, торбички под очите, стягащо лице, възпалени места и / или пъпки по цялото лице, изтъняване на кожата, сив / бледен звук на кожата.
Ако вашата диета е цялостна със захар и храни с високо наличие на въглехидрати като сладкиши, сладкиши и бял ориз, за ​​кожата ви ще бъде мъчно да остане млада.
Проблемът е, че захарта провокира развой, наименуван гликиране - това е, когато непотребните молекули глюкоза се прикрепят към колагена, правейки опънатите, еластични колагенови нишки твърди и негъвкави.
В резултат на това кожата увисва и голям брой линии и бръчки се появяват прибързано - изключително под очите, където кожата е най-тънка и загубата на разтегливост е по-очевидна.
Намаляването на захарта в менюто ще има неотложен и дълготраен резултат върху кожата на лицето. За най-хубави резултати премахнете изцяло непотребната захар: избягвайте сладкиши, бисквитки, плодови сокове, рафинирани въглехидрати и модифицирани храни.
 Ако имате мазна кожа, изключете тези артикули от козметичната си чанта Ако имате мазна кожа, изключете тези артикули от козметичната си чанта
Експертите в региона на козметиката предизвестяват, че притежателите на мазна кожа би трябвало да бъдат извънредно деликатни при избора...
Млечно лице
Типични признаци: Подути клепачи, торбички и тъмни кръгове под очите, дребни бели петна / точки и подутини по брадичката.
Тези признаци демонстрират, че тялото ви се бори с храносмилането на мляко и млечни артикули като сирене, кисело мляко и сметана. Лактозата в млякото е една от най-често срещаните нетърпимост към храни.
Чаша мляко може да съдържа коктейл от повече от 20 хормона и химикали, някои от които се срещат в природата, до момента в който други са това, с което са хранени кравите: антибиотици, противовъзпалителни и противогъбични медикаменти и болкоуспокояващи.
Ако подозирате, че млякото е обвързвано с неприятни признаци и стареене на кожата на лицето ви, направете отмора от всички типове млечни артикули за три седмици - позитивният резултат от положението на кожата на лицето ви може да ви изненада.
 4 неточности при грижата за кожата, които предизвикват акне 4 неточности при грижата за кожата, които предизвикват акне
Причината за появяването на акне не постоянно е хормонална. Понякога пъпките се появяват по напълно банални аргументи. Най-често позволяваме неточности...
Глутеново лице
Типични признаци: Подпухнали червени бузи, тъмни старешки петна или петна към брадичката.
Много от нас са чувствителни към глутена, протеин, който се съдържа в пшеницата, ръжта и ечемика. Най-често може да повлияе на лицето, като го направи подпухнало.
Никаква козметика, никакъв пилинг не могат да отстранен признаците на „ глутеновото лице “ - единствено като изключите глутена от вашата диета.
Пийте повече вода, яжте храни, богати на фибри, и подпухналостта ще отшуми, тонът на кожата ще се възстановява и най-после ще видите красивата линия на личните си скули.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР