Кадрите от инцидента, записани през 2010 г., стават популярни миналата

...
Кадрите от инцидента, записани през 2010 г., стават популярни миналата
Коментари Харесай

Зловещо видео показва отвличане на жена от извънземни

Кадрите от случая, записани през 2010 година, стават известни предходната година, откакто BirminghamLive разгласява клипа (ще го гледате по-долу), получен от Birmingham UFO Group.Ще видите жена, която се „ дематериализира “ под чаршафите и ненадейно се появява още веднъж 12 минути по-късно.Зловещите фрагменти са снимани от семейство от Дройтуич няколко дни откакто дамата оповестява за ярки мемоари от претърпяно похищение.Камерата е сложена от нейния брачен партньор в опит да я успокои и да й помогне да спи по-добре след описа й. През тази съответна нощ тя претърпява второ похищение, а на сутринта записите от камерата снимани през нощта са тествани.На фрагментите брачният партньор спи отляво, а дамата отдясно. Завивката от страната на дамата се повдига, само че по-късно пада върху леглото, а тя е изчезнала. След 12,5 минути завивката още веднъж се повдига доста високо и когато се сляга, дамата още веднъж се вижда.
Четете още: Британското МО: „ Много отчети за НЛО идват от надеждни хора! “Семейството не съумява да извлече видео файла от инфрачервената камера, защото не е предопределена за тази цел. За да съумеят те свързват камерата към екран и по-късно записват екрана.
Дейв Ходриен, водещ откривател в Birmingham UFO Group, проучва фрагментите и заключава, че са „ същински, а не умишлена машинация “.BirminghamLive се обръща към Ник Поуп, който проверява отчети за наблюдения на НЛО в английското Министерството на защитата сред 1991 и 1994 година, да показа своите мисли и опит по тематиката и случая.Той споделя:„ Виждал съм това видео преди и се срещнах със фамилията, макар че не съм разследвал случая персонално.Честно казано, тук няма доста приблизително състояние: или е машинация, или нещо в действителност призрачно и, може би, отвън този свят. За страдание се пенсионирах прибързано от Министерството на защитата, преди да видя това видео.Ако разполагах с фрагментите, до момента в който работех в бюрото за НЛО, и в случай че имах достъп до оборудването на камерата, можех да осигуря верен теоретичен разбор, употребявайки запаси и благоприятни условия за разбор на изображения на разследващата общественост. Това бързо щеше да ми покаже дали записът е същински или е подправен. “Какво мислите Вие?
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР