Кадри ютубВъв всеки слух има доза истина и той не

...
Кадри ютубВъв всеки слух има доза истина и той не
Коментари Харесай

Звезди в джунглата ще борят Биг брадър

Кадри ютуб

Във всеки слух има доза истина и той не на вятъра е тръгнал. Така е и с проектите на Иван и Андрей, за които се заприказва, че стопират фотосите на един от най-обичаните селскостопански риалити формати „ Фермата “. Дори най-върлите почитатели на предаването видяха коренната смяна, която пробваха да утвърдят от екипа, надалеч от това, което бяхме привикнали да чакаме.

Това докара до много рецензии и отлив на фенове, които гледаха поради мощната обязаност на „ Фермата “ с българските обичаи и занаяти. Интересно бе да се види по какъв начин се построява стопанство от нулата и прелестния резултат най-после. В последният сезон всичко това отсъстваше и може би това става причина за свалянето му от екран.


`); break case width
Но Иван и Андрей няма да останат безработни. Непрекъснато пробват да надграждат и в този момент се върти към тях една тайнственост за подготовката на нов, величествен план, риалити, което не е правено до момента у нас.

Какво ще бъде новото риалити? Това към този момент се пази в доста дълбока загадка, като единственото, което се знае сигурно, е, че ще бъде грандиозно шоу – доста огромно, зрелищно и скъпо. Шушука се, че май става въпрос за формата „ Аз съм прочут, измъкни ме отсам “. Това е рисковото риалити, което преди няколко седмици българката Люси Дяковска завоюва в Германия.



Накратко това е телевизионното шоу, зародило се в Англия, което подлага звездите на рискови провокации и ги изправя лице в лице с най-големите им уплахи.
Изолирани, надалеч от вкъщи, без външен достъп,
живеещи под намерено небе в джунгла, цялостна с животни и инсекти, без храна и без удобствата на дома, звездите одобряват предизвикването на живота си: да се борят за купата на краля или кралицата на джунглата.



Кои ще бъдат нашите родни звезди осмелили се да се впуснат в това сходно на „ Сървайвър “ премеждие няма по какъв начин да знаем още, само че едно е несъмнено. То ще се бори за зрителски интерес с „ Биг брат “, който възобновява излъчванията си при започване на есента.



Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР