Кадри ютуб: Изтече краят с Йълдъз: България спира да гледа

...
Кадри ютуб: Изтече краят с Йълдъз: България спира да гледа
Коментари Харесай

Изтече краят с Йълдъз: България спира да гледа турския сериал по БТВ „Опасно изкушение“

Кадри ютуб: Изтече краят с Йълдъз: България стопира да гледа турския сериал по БТВ „ Опасно прелъщение “

Съвсем скоро завършва излъчването на сезон 5 на сагата „ Опасно прелъщение “ в българския ефир.

На 25-ти юли от 20 часа ще бъде излъчен последния епизод от този сезон. Много драматизъм като за край ще раздруса феновете, поради гибелта на обичан воин.

Чаровният турски артист Берк Октай напуща фотосите на „ Опасно прелъщение “ и сценаристите вземат решение да убият героя му Чаатай в автомобилна злополука.

Ще го съсипя лека бавно, заканва се Доан на Чаатай, като му взема всичко, което има.



Ненавистта и омразата сред двамата мъже е огромна. Доан ревнува от това, че Йълдъз прекарва много време с него поради детето.

Двама мъже, по разпореждане на Доан, повреждат спирачките на колата на Чаатай, до момента в който всички спят. Ендер пресреща Йълдъз и ѝ предлага да тръгне с нея и Чаатай, вместо да хваща такси. Йълдъз се съгласява и това е колата с развалените спирачки. Тя си събира багажа и се качва при тях, с цел да се върнат в Истанбул.



Мурат рапортува на Доан, че при Чаатай се е качила Ендер. Доан отвръща иронично, че такава е била ориста ѝ. Той се радва, че с един патрон ще се отърве и от Чаатай и от Ендер, само че не подозира какво се случва. Доан търси Йълдъз и ѝ звъни. Тя му декларира, че пътува назад към Истанбул с Ендер и Чаатай. Доан в суматоха подрежда на жена си да слезе незабавно от автомобила. Тя му затваря.


По пътя спирачките на Чаатай отхвърлят и тримата излизат от пътя, с цел да не се блъснат в камион.
Колата чупи мантинелата и Чаатай, Йълдъз и Ендер политат в пропастта.



След тази злополука надали някой е оживял и гибелта на тримата ще тежи на съвестта на Доан, само че по какъв начин ще се развият нещата не издават от продукцията. Според някои фенове двете дами оцеляват след жестоката злополука, само че Чаатай няма този шанс, което бе и задачата на Доан.






Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР