кадри YouTube/Код спорт, Нова телевизияВече пет години шоуто Господари на

...
кадри YouTube/Код спорт, Нова телевизияВече пет години шоуто Господари на
Коментари Харесай

Рачков: „Господари на ефира“ беше спряно по политически причини

кадри YouTube/Код спорт, Нова телевизия

Вече пет години шоуто „ Господари на ефира “ не се излъчва по малкия екран. Легендарното предаване, което е едно от най-популярните за всички времена в България, изчезна от програмата на Нова телевизия в края на 2018 и от този момент се излъчва в интернет, борейки се за оцеляване в обществените медии и платформи.

„ Господарите “ постоянно ще си имат аудиторията, само че нищо не е същото, откогато не се появява по тв приемника. И в неговите звезди – а те не са една и две, продължава да се таи горчилка за това.



„ Обществена загадка е – „ Господари на ефира “ беше спряно по политически аргументи “, това декларира в ново изявление комикът Димитър Рачков, който вечно остана гръбнака на шоуто.

Той изрича това изказване в нов епизод на подкаста в YouTube „ Код спорт “ с създатели Краси Минев и Владо Памуков.



„ Никога не съм вярвал, че „ Господарите “ могат да спрат. Това предаване стана институция, нещо като оазис. Хората имаха вяра на „ Господари на ефира “ повече, в сравнение с институциите “, това разяснява Димитър Рачков в малко видео, което е анонс за бъдещо огромно изявление с артиста.
Минев и Памуков разчитат с него да потретят триумфа, откакто диалозите им с Христо Стоичков и Гриша Ганчев се трансфораха в същинска сензация.


В друго видео Рачков споделя, че хората дотолкоз вярвали, че „ Господарите “ могат да им решил проблемите, че един ден му се обадил чужд мъж, който му споделил, че дал 200 лв. на прочут на заем, а той не му ги прибирал. Човекът напълно съществено попитал какво ще направи предаването по въпроса, с цел да бъде възобновена справедливостта. Със сигурност в цялото изявление следва да се чуят още доста сходни истории от богатата кариера на Рачков.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР