Кадри в социалната мрежа TikTok, която се използва масово от

...
Кадри в социалната мрежа TikTok, която се използва масово от
Коментари Харесай

Нови кадри в TikTok показват какво се случва на границата с Турция

Кадри в обществената мрежа TikTok, която се употребява всеобщо от бежанците от Сирия и Афганистан, разкриха любопитни акценти от протичащото се по границата ни с Турция.

" Преминаването на телена оградастава за минути със стълби. Не си представяйте, че те минават през избрани дупки ", коментирапри посещаване на място през вчерашния ден и служебният вътрешен министър Иван Демерджиев.

На изтеклия в обществените мрежи видеозапис се вижда по какъв начин преселниците работят и демонстрира образно реакцията на българските управляващи, които в съответния случай са единствено двама.

Министерство на вътрешните работи служителят се пробва да отмъкне стълбата, с която част от групата към този момент е минала границата. В последна сметка случката приключва със стълба, останала в Турция и няколко бежанци, арестувани у нас.

Проверка на " Дарик " сподели, че е относително елементарно да се откри информация за маршрутите, преминаващи през България. Те се разясняват от бежанците главно в TikTok и канали в Telegram.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР