Кадри подкаст Код спорт“На Рачков му харесва ролята на неоправдан,

...
Кадри подкаст Код спорт“На Рачков му харесва ролята на неоправдан,
Коментари Харесай

Маги Халваджиян: Рачков ходи с 2 лв в джоба

Кадри подкаст „ Код спорт “

На Рачков му харесва ролята на непростим, не мога да го отрека, показа Маги Халваджиян в „ Код спорт “. Да се оплаква, да съм му отговорен за всички неволи. Масово хората имат вяра, че всичко, което той приказва е правилно. Те са уверени, че този човек върви с два лв. в джоба, тъй като той непрестанно си прави смешки с това.

Маги разкри, че те двамата са в съдружничество в заведение в София и в напълно скоро намерено във Варна. За новият сезон на Капките, който върви сега описа:

Успехът на „ Като две капки вода “ не се дължи главно на Рачков или на Геро. За това заслуга имат както журито, по този начин и участниците. Колебаех се с избора на Панайот Панайотов за участник поради възрастта му, само че поехме този риск.
`); break case width


Закачката на Рачков, че Халваджиян е постоянно на Малдивите си има доза истина, показа самият той.

Там се усещам като Робинзон и си почивам пълноценно. Бягам от напрежението, с който съм заобиколен тук в всекидневието си. Не отивам там където има нощни заведения и купони. Не желая да виждам хора, аз желая да видя риби и никой да не ми приказва. Петнадесет дни лежа и чета книги и няма да се занимавам с нищо. Това е методът да се съхраниш душевен.

За участниците в Капките Маги показа, че е доста мъчно толкоз звезди на едно място и всеки с егото си.



Не позволявам в предаванията си интриги, единствено позитивизъм. Всеки един от участниците има уговорка в контракта, че не би трябвало да си споделя хонорара, само че все пак клюки има и то погрешни.

Не е по никакъв начин лесна задачата на Халваджиян да ръководи един голям екип и още повече хора, потвърдили се експерти, които би трябвало да влизат в функции, които не постоянно ги демонстрират в добра светлина.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР