кадри Пловдив24: Няма да мълча, казвам ви какво преживях на

...
кадри Пловдив24: Няма да мълча, казвам ви какво преживях на
Коментари Харесай

Няма да мълча, казвам ви какво преживях на работа в Кауфланд, обяви Биляна Гавазова

кадри Пловдив24: Няма да мълча, споделям ви какво претърпях на работа в Кауфланд, разгласи Биляна Гавазова

От много време някогашната водеща на утринния блок на БТВ има друга работа в Кауфланд.

Тя взе ненадейно решение да напусне БТВ и също по този начин ненадейно се появи като лице на веригата в България.

Тя прави своя графа в Ютуб и оповестява вести в профила си във Facebook.

Засега не е ясно каква заплата получава Гавазова от Кауфланд, само че сигурно е примамлива поради обстоятелството, че в БТВ заплатите на водещите са много високи.

Ето какво сподели тя, че е направила за първи път:
„ - станах за работа в 02:30 ч. през нощта и влязох в обувките на друга професия;– филетирах риба и не я унищожих;– научих рецепта, която се готви единствено за минути;– устоях няколко часа на температура към НУЛА градуса и откровено се възхитих на хората, които го вършат всеки ден. Без камера.. “, показа Гавазова.Под поста й обаче се изсипаха сериозни мнения:„ Ако ревизираха по този метод рибата, рискуват да си навлечат същинска гражданска война на приема от водачите – няколко десетки камиона и бусове, в очакване, ….няма по какъв начин да се случи. За месото – там пък е по-добре да не се говори… “
„ Ее друго си е да ставаш в 04:30 часа, “

„ Къде има качество в кауфланд,че немога да се сетя “



И други забавни неща се случват там:

Ужасни родители или извънредно дете? Това се питат феновете на неуместно видео, което обикаля обществени мрежи и уеб сайтове. На фрагментите се вижда дете, което набутано като багаж в една от заключващите се кабинки на входа на хипермаркет.

Според изданието Пловдив24, странната и малко плашеща панорама е от магазин на Кауфланд в града под тепетата.



Към клипчето няма никакви спомагателни пояснения, които пораждат всевъзможни спекулации.
Едни считат, че дребният палавник самичък се е набутал в шкафа за багаж от досада, че би трябвало да върви на пазар с родителите си.
Други пък считат, че може родителите са изчерпали всички благоприятни условия да се оправят с малчугана и просто са решили да му дадат урок.



Не бива да се изключва и трета опция, а точно, това да е детска игра или някакво предизвикателство, което други деца са измислили. Нищо чудно това да е нечий по-малък брат, който е подготвен на какво ли не, единствено с цел да покаже като по-смел пред “големите ”.

Видеото оставя човек да се чуди, да се смее ли или да звъни на обществените. Все отново се вижда, че малчуганът не стачкува, а по-скоро се забавлява от цялата обстановка. Това, че яде сладолед, до момента в който е “арестуван ” в багажното, прави по-малка версията, че става въпрос за някакво наказване. Все отново е добре да се знае, че сходни летни “приключения ” са много рискови.

Освен очевидния риск да му свърши въздуха, в жеги има заплаха и от прегряване. И в тази ситуация сладоледът няма да помогне с нищо. И е добре да се попитаме, откакто да оставиш кучето си в колата, до момента в който пазаруваш, се счита за тормоз над животното, в коя категория би трябвало да сложим тази обстановка?
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР