Кадри от Синята лагуна показват как обикновено популярният геотермален спа

...
Кадри от Синята лагуна показват как обикновено популярният геотермален спа
Коментари Харесай

Ужасяваща промяна в зашеметяващата Синя лагуна на Исландия след огромно изригване на вулкан

Кадри от Синята лагуна демонстрират по какъв начин нормално известният геотермален спа център наподобява неразпознаваем след изригването на исландски вулкан, което провокира евакуации и предизвестия да се стои настрани.

На полуостров Рейкянес в югозападна Исландия, на към четири километра (2,5 мили) от рибарския град Гриндавик, вулканично изригване провокира паника през последните дни и седмици. Дори в този момент, макар че самото изригване е по-слабо от предходните дни, специалистите към момента предизвестяват за отвори, изхвърлящи магма, и предизвестяват хората да заобикалят региона.

Но Синята лагуна, нормално забивана туристическа атракция в региона, е съвсем неразпознаваем заради сеизмичната интензивност. Във видео, снимано от Mirror, наподобява съвсем изоставено - свят, надалеч от естественото. Последният път, когато беше толкоз безшумно, беше в разгара на пандемията от Covid, която раздруса света.

Зловещи фрагменти не демонстрират никой в ​​Синята лагуна, защото локалната общественост към момента се вълнува от посл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР