Кадри от инцидента на пътя край Велико Търново, при който

...
Кадри от инцидента на пътя край Велико Търново, при който
Коментари Харесай

Люси Иларионов показа зрелищно ВИДЕО от екшъна със стрелбата и бирените бутилки

Кадри от случая на пътя край Велико Търново, при който юрист стреля по колата на режисьора Люси Иларионов и я замеря с бирени бутилки, бяха излъчени в предаването „ Часът на Милен Цветков “. Това се случи по време на гостуването на режисьора във връзка със случката.



Видеото е снимано от приятелката на Люси – певицата Ани Хоанг, която пътувала с него. След проехтелите изстрели самият Люси я предиздвикал да извади телефона, с цел да снима номерата на агресора. Както БЛИЦ заяви, по-късно стана ясно, че това е работещият в адвокатска адвокатска фирма студент по право Атанас Мандичев.

На фрагментите се вижда по какъв начин водачът мята бутилки по джипа на Иларионов. Освен това той се опитвал да го притиска със остарелия си „ Форд “. Опасното каране е било в продължение на към километър.

Всичко тръгнало от това, че Мандичев говорел по телефона и набил спирачки. Иларионов му свирнал с клаксона, че не е вярно, Мандичев му отвърнал. Режисьорът считал, че с това ще завърши всичко, когато другият лидер стрелял с газов револвер.




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР