кадри: Нова твВладо Михайлов е новият победител в Като две

...
кадри: Нова твВладо Михайлов е новият победител в Като две
Коментари Харесай

Владо е победител в Капките този сезон

кадри: Нова тв

Владо Михайлов е новият победител в " Като две капки вода ".

Той завоюва в борба с Керана. 



 

 

 

  Той стана любимецът на публиката, която гласоподава за него с SMS-и, след блестящото му изпълнение с неповторимия глас на Васил Найденов - " Болката отляво ". Владо си потегли с лек автомобил като премия от шоуто.

Зрителите на предаването станаха очевидци за замайващ и величествен край на участниците. Финалистите Тома, Керана, Владо и Дара извършиха едни от най-любимите песни за всички времена.

Рoкерът Тoма, който остана на 3 място, изпълни " Here I go again " на Whitesnake. Дара остана на 4 място и докосна сърцата с песента на Паша Христова " Остани ", а Керана, която остана втора, бе блестяща в осъществяването на Никол Шерцингер с " Memory " от мюзикъла " Котките ".



На финала имаше и прочувствено помиряване - баджанаците Веселин Маринов и Раков, които станаха другари, предава plovdiv24.bg.

Шоуто бе зрелищно, изпълнено с изненади и хубави страсти, а останалите участници също излязоха на сцената, с цел да имитират свои обичани реализатори:

Христо Гърбов с “Tequila " на  “The Champs ". Димо Алексиев, Ралица Паскалева и Христо Петков, заредиха феновете с силата на Графа, Михаела Филева и VenZy и  “А нека, но едва ли ", Яна Маринова и Кали изпяха най-известната ария на Тату “Nas Ne Dogonyat ".

Всички участници получиха специфични възглавници от предаването с техните имена. За забавния подарък продуцентът Маги Халваджиян даже не подозираше и до последно се чудеше за какво подаръкът е тъкмо подобен. Димитър Раков му отговори шеговито: " Защото са евтини и тъй като три месеца хората не са спали, в този момент да положат глава ".

В края на предаването Маги Халваджиян благодари на целия екип, който работи професионално, с цел да съществува това шоу вече 11 години, като особено внимание обърна на двамата водещи - Геро и Рачков, както и на журито и съобщи, че е чест за него да работи с тях.

Рачков заплаши Маги, че ще отиде да подпише контракт с bTV, само че Халваджиян беше безапелационен, че тая няма да стане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР