Кадри Нова ТВВеликата Ивет Лалова гостува при Мариан Станков и

...
Кадри Нова ТВВеликата Ивет Лалова гостува при Мариан Станков и
Коментари Харесай

Ивет Лалова разплака Мон Дьо

Кадри Нова ТВ

Великата Ивет Лалова гостува при Мариан Станков и откровено и искрено описа за живота си,както на пистата, по този начин и в персонален проект.

Аз постоянно съм била същинска пред хората. Незнам какъв брой пъти към този момент съм плакала пред камерите. Не съм се срамувала да демонстрирам страсти.

Вярата на Ивет не е на небето, а в това което прави, най-много дисциплината. Най-тежкото прекарване на Ивет е рухването преди надпреварата в Атина.



Нямаше конфликт, това беше едно рухване, паднах, превъртях се и видях, че кракът ми е на две и то през бедрената кост. В първият миг, в който видях крайници си строшен си помислих незабавно за международното състезание, което предстоеше и аз бях една от фаворитките.

Това бе най-тежкото затруднение за моята кариера, всички ми споделяха, че това е края. Аз не имах вяра в това обаче, имах вяра че още веднъж ще се науча да вървя, да тичам и да спринтирам и го реализирах.



Ивет за първи път описа за своята уязвимост, че е била спринтьор, който има боязън от скоростта, това са били най-тежките последици от травмата.

Много доста любов получих, от възрастни хора, които ме спираха и ми стискаха ръцете, бяха с мен, спомен, който докара сълзи на лицето й.

Точно за тази любов ти приказвам, сподели Мон дьо.



Няма да ме разплачеш, отвърна Ивет и се обърна към брачна половинка си да му преведе думите на водещия. Аз ще се сдържа, тъй като в случай че почна, край, отпътува и грим и всичко.

За брачна половинка си описа, че го познава доста преди каквото и да се случи сантиментално сред тях.



Реших, че този мъж е за мен, когато за първи път го посетих в Италия. Тогава той се отнесе толкоз кавалерски към мен, направи толкоз красиви неща за няколко дни, че си споделих „ той е “. При Симоне егоизма отсъства, той по този начин е учтив. Той направи много взаимни отстъпки, с цел да бъде до мен и да ме поддържа.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР