Кадри Нова ТВСъдбата на изчезналата преди близо месец Ивана все

...
Кадри Нова ТВСъдбата на изчезналата преди близо месец Ивана все
Коментари Харесай

Голяма награда обявиха родителите на изчезналата Ивана

Кадри Нова ТВ

Съдбата на изчезналата преди близо месец Ивана към момента не е ясна. Въпреки всеобщите търсения, в които се включиха доста доброволци няма и диря от момичето.

Родителите се надяват на най-хубавото и съгласно тях тя се крие някъде или е държана срещу волята си. Затова и оповестиха огромна премия от 50 000 лева за този, който им я върне.

Решихме да обявим парична премия в размер на 50 000 лева тъй като повече от месец детето е в неопределеност, сподели изтормозената до краен лимит майка. Полицията работи по всички версии. Отвличане или укриване сигурно способените органи могат да отговорят.
`); break case width
Предполагам, че похищение също е допустимо като версия, по тази причина разгласяваме тази премия за този, който я докара жива и здрава или уточни точното местоположение къде се намира детето. До момента не е ясно кой смени профилната й фотография в обществената мрежа.



Родителите се надяват някой, който знае къде е да им я върне. Според майката тя е някъде затворена и не може да им се обади.

Ако имаше опция би се обадила, да каже най-малко, че е добре. Тя е късо подстригана, незнам с какво облекло е сега, сподели майката. Контактна е с хора, не се опасява от тях. Предполагам, че е била доста ядосана когато изчезна и не е издържала.

Майката не е наясно по какъв начин тъкмо я търси полицията, само че се обърна към Ивана:

Знай, че те обичаме и желаеме да се върнеш час по-скоро и към този момент сме на ръба на силите си.
Зрители и доброволци са оптимисти, че момичето ще бъде намерено живо и крепко.


Мисля, че е жива и здрава. Миналата година също е изчезвала и са я намерили при мъж. Сега се е почувствала огромна и е тръгнала нанякъде с някой. Щом си е оставила телефона значи по този начин е била посъветвана.

А дали някой не им желае откуп и по този метод да прикрива похищение?

Дано се откри детето.. Защо не писахте толкоз доста, когато Янек изчезна
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР