Кадри Нова ТВНовите епизоди на Кошмари в кухнята“ стартираха, нещо

...
Кадри Нова ТВНовите епизоди на Кошмари в кухнята“ стартираха, нещо
Коментари Харесай

Кошмарите се завърнаха

Кадри Нова ТВ

Новите епизоди на „ Кошмари в кухнята “ стартираха, нещо като загрявка преди старта на конкуренцията Хелс китчън.

Отново задачата на началник Манчев е да опита да избави затънали в грешките си притежатели и да им покаже вярната посока. Първите, които го търсят за помощ са заведение в центъра на София, с прелестна конюнктура и музика, ориентирани към рок феновете, само че с посредствена храна.
От месец заведението се пробват да оферират и обедно меню. Наблюденията на притежателя и личния състав са, че макар напъните поръчките за храна понижават. Още с първите хапки началник Манчев откри за следващ път, че обедното меню е приготвено с полуфабрикати.



Въпреки просторната и чиста кухня, както видя и самия той рядко е виждал и уютните тематични зали, пъкълът продължава да се вихри в това райско кътче, шефът да се занимава единствено с бара, притежателят да реди меню, а готвачът да се бори на фронта единствено с още един чифт ръце да нахранят гости на заведение с най-малко 500 места.

Шеф Манчев се сблъска с готвач, който го посрещна „ на нож “ и със зъби и нокти опита да отбрани своите “барбекю на тиган ” и „ шопар кюфтенца “, приготвени с фалшификация за кайма по най-хубавата рецепта на готвача Добрин.



Нови неща научиха и притежателите на заведението, които съумяха да създадат разлика сред качествени артикули и полуфабрикати.

Още по-сложна задача го чака в следващия епизод. Хотел с доста притежатели и без никаква идея провокират личен безпорядък. Ресторант с три имена, трима шефове и две тъщи има крещяща потребност от намесата на експерт.

 

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР