Кадри Нова ТВФолк изпълнителката Емилия рядко дава интервюта и застава

...
Кадри Нова ТВФолк изпълнителката Емилия рядко дава интервюта и застава
Коментари Харесай

Емилия се просълзи за Феди

Кадри Нова ТВ

Фолк изпълнителката Емилия рядко дава изявленията и застава пред камера, само че на Мон Дьо не може да откаже очевидно. За повторно той я разплаква в ефир с въпросите си за най-съкровените и тъжни моменти в живота й.

Семейството претърпя тежка злополука, в която почина 19-годишният наследник на Жорж Башур – Феди Башур. Сега няколко години след загубата на сина на Жорж от първата му жена в злополука, двамата се радват на дъщеричка наречена Жоржина, само че настойчиво пазят детето от хорски погледи.



Когато споделяхме щастието си изгубихме сина си. Не трябваше да демонстрирам какъв брой съм щастлива и в този момент си научих урока.

Въпреки, че след злополуката лекарите са им споделили, че няма да имат повече деца се появява на бял свят момиченце.

Жоржина няма да размени Фетка, само че върна душичката на мъжа ми, показа певицата. Да си родител е доста мъчно, да се гледат 4 деца на друга възраст ни идва да избягаме на моменти. Те са доста положителни деца, само че ни тормози средата, в която израстват, а не можем да сме непрестанно с тях.



Възпитаваме ги да устояват себе си и да не са наивни. От това съм страдала доста, по тази причина че бях доста добричка и се слагах на назад във времето. Аз съм си селско момиче и бях доста срамежлива, не влизам в спорове, не обичам това.

Емилия към момента не може да елементарни на Пайнер по тази причина, че й провалиха кариерата и я оставиха на назад във времето по отношение на някои други нейни колежки от сектора.



Не съм била съгласна с доста неща и доста решения, които взимаха Димитров и жена му, само че не мога да върна времето. Не получих аплодисментите, които заслужавах и от това най-вече страдаше майка ми. Беше гадно, че не бях оценена. Майка ми го преживяваше доста тежко и бих желала в този момент да й се извинят.



Всичко това е към този момент в предишното за певицата и понастоящем се радва на триумфа на последния албум, който издаде и на любовта на фамилията си.

Моментите в никакъв случай не се връщат, по тази причина не ги изпускайте, пожела тя на всички.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР