Кадри Нова ТВБългарски туристи са изоставени от фирмата превозвач във

...
Кадри Нова ТВБългарски туристи са изоставени от фирмата превозвач във
Коментари Харесай

Български туристи тръгнаха за Великобритания, изоставиха ги във Франция

Кадри Нова ТВ

Български туристи са изоставени от компанията транспортьор във френския град Кале, до момента в който са пътували за Англия.

" На 17-и тръгнахме от Варна на 19-и рано сутринта бяхме в Кале. Бяхме в рейса 15 възрастни и две деца. В Кале безусловно всички ни върнаха, споделиха, че има трето трето денонощие възбрана за влизане на български туристи. С конвой на полицията, като се качихме в рейса, ни заведоха до едно помещение, което очевидно беше близо до терминала и ни оставиха там. Румънският водач смъкна багажа, сподели че е приказвал с компанията, дали е приказвал или не, нямаме визия, само че този водач си потегли да взема други пасажери от Лондон. Останахме там три часа на тротоара, защото помещението бе заключено. Ръмеше дъжд и стояхме 15 индивида с дете на към година и едно друго дете ", сподели за Нова Тв Юлияна Попова. Тя благодари на българския консул във Франция, който им е оказал подпомагане и са отведени с рейс до Париж.



Теодора Велева, пиар на компанията транспортьор, съобщи по тематиката: " Пътниците би трябвало да си обезпечат сами документи за пътешестване, това не е ангажимент на компанията транспортьор. Пътниците са оставени там, където полицията е разпоредила. В наредбата написа кои пасажери могат да пътуват и да преминат границата, посочено е, че би трябвало да има императивни аргументи, не е наша работа и не може да ги разпитваме каква е повода за тяхното пътешестване. Всеки пасажер би трябвало да ревизира самичък дали е можел да премине границата и да знае по кое време са заменени разпоредбите. Днес има нов документ от Външно министерство да вземем за пример, в който написа, че хората би трябвало да се въздържат от пътешестване до Англия. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР