Кадри: Нова Тв42-годишният Златко Първанов бе прегазен на пешеходна пътека

...
Кадри: Нова Тв42-годишният Златко Първанов бе прегазен на пешеходна пътека
Коментари Харесай

Съпругата на прегазения Златко с разтърсваща изповед. Обясни защо се стига до смърт на тази пешеходна пътека в София

Кадри: Нова Тв

42-годишният Златко Първанов бе прегазен на пешеходна пътека от Джип в София, само че в медиите бе обявено, че е умрял възрастен човек.

``
реклама

Ето какво сподели за Нова Тв брачната половинка на убития Златко Десислава Първанова:

„ В медиите бе обявено, че е умрял възрастен човек на 75 години, само че истината е, че става въпрос за моят брачен партньор Златко. Мъж на 42 години, фамилен, с дете и с куче, с което всекидневно посещаваше Южния парк.

От полицията споделиха, че водачът на джипа е набор 1978, карал е с ниска скорост и се е опитал да спре, само че сега тече досъдебно произвеждане и не мога да разясня.

Тук съм в качеството си на негова брачна половинка и съм длъжна да излезе този случай от анонимност.

Днес, в 18,30 часа, тук ще се съберем всички негови другари, съседи и жители, с цел да почетем освен неговата памет, само че и да покажем, че е извънредно време да се реализира един цивилен надзор, който е ориентиран върху това, което всекидневно става по улиците и към институциите, които се занимават с пътната сигурност и придвижването.



Днес ние ще обърнем внимание на тази пешеходна пътека и нейните дефекти, по тази причина по какъв начин единствено за една седмица тук си отиде младеж, а през вчерашния ден стара жена бе блъсната на това място.

Сред аргументите за заплахите по тази пешеходна пътека са многото паркирани коли, които пречат на видимостта, неналичието на пътни служители на реда и на прожектори, които да осветяват пресичащия. ”

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР