кадри Нова телевизия: Цвети от “Игри на волята не издържа,

...
кадри Нова телевизия: Цвети от “Игри на волята не издържа,
Коментари Харесай

Цвети от “Игри на волята” не издържа, влезе във фейса да се кара със зрителите

кадри Нова телевизия: Цвети от “Игри на волята ” не устоя, влезе във фейса да се кара със феновете

Кое е по-интересното в “Игри на волята ” – интригите или игрите? Зрителите са разграничени в отговорите си на този въпрос. Според едни физическите провокации не са забавни, в случай че в предаването няма и обществена игра. Други пък са твърдо срещу заговорите и обединенията и желаят “чиста игра ”, в която всичко да се взема решение единствено на арената.



Може би истината е по средата. “Игри на волята ” е толкоз сполучливо предаване, тъй като в него участниците разкриват характерите си пред феновете, а това няма по какъв начин да стане, в случай че се демонстрират единствено борбите.



Но феновете са ненапълно прави, че връзките в двете оживели племена заемат все по-голямо място в епизодите.

“Тоя епизод тря’а го виждам 4 пъти да схвана кой на коя скица се върза ”, това е един от най-харесваните мнения във връзка последните събития отвън арената. За сметка на това обаче самата борба беше една от най-напрегнатите и атрактивни борби в целия сезон досега.



Разрастването на интригите обаче не е изненада, откакто Виолета е към този момент интензивно в играта като част от Гладиаторите.



Още от началото на сезона тя си търси врагове на всички места и очевидно злобата ѝ е главен мотиватор. Това е причина против нея да се лее доста сериозен хейт в обществените мрежи, от време на време даже в рими.



Най-неочакваната постъпка обаче не беше на Виолета, а на Цвети от Гладиаторите.



Тя не устоя на обидите по неин адрес във Facebook и влезе в пряк спор със феновете.



Естествено тя има право да се отбрани, само че надали от продукцията са доста удовлетворени от реакцията ѝ. Една от аргументите е, че при сходно включване даже и без да желае, някой от участниците може да издаде информация за бъдещи събития, които още не са излъчени.

 

 
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР