Кадри: Нова телевизияТретият епизод от Черешката на тортата тази седмица

...
Кадри: Нова телевизияТретият епизод от Черешката на тортата тази седмица
Коментари Харесай

Мисис България Милена Шаркова затрудни избора на шеф Манчев

Кадри: " Нова телевизия "

Третият епизод от " Черешката на тортата " тази седмица сподели едно - изборът за победител на началник Иван Манчев в петък ще бъде доста сложен. Причината е, че и третият участник провежда съвършена вечер на своите посетители и събра цялостният брой от 40 точки.



Става дума за Милена Шаркова, която е някогашна носителка на купата " Мисис България ". Освен това тя е вдовица на убития при акция на полицията чиновник на реда Емил Шарков. Дамата основа фондация на името на брачна половинка си, посредством която от доста години оказва помощ на фамилии на умряли служители на реда.



Шаркова предложения своите посетители в дома си. " Аз съм нормално работещо момиче, майка, практикувам маркетинг ", призна Милена и добави, че от няколко години е намерила още веднъж щастието с новия си сътрудник Лъчезар, който й е оказал помощ още веднъж да открие насладата от живота.



В менюто й бяха включени салата от редени шайби с домати, гриловани тиквички и домакински каймак от мандра, домашно приготвена погача по рецепта на майка й, няколко разядки, предястие - паниран карфиол, месно главно - пачи бутчета, които са от био плантация, плюс ризото с манатарки от еленския край, а за десерт - брауни, по-различно от класическото, тъй като е с два типа сушени плодове - кайсии и сливи, накиснати в ром.



В кухнята й оказа помощ нейната щерка Тея.



На гостите си Милена предложи " странствуване с вино ", предлагайки им разнообразни сортове от доста места в страната и чужбина.

Домакинята призна, че обожава да пътува.



Журналистката Диана Радева пък разкри, че единствена не знае, че Милена е с купата " Мисис България " - нещо, с която самата жена призна, че не държи да се акцентира, защото желае да я познават първо като човек.



Всички посетители - Диана Радева, Цветелин Атанасов-Цецо Елвиса, Анелия Луцинова и Владо Зомбори, бяха впечатлени от вкусните ястия. Освен това Шаркова ги изненада с гайдар от Родопите - Динко Атанасов от отбор " Филип Кутев ", а им подари и по една книга за виновността от България.



Всички й дадоха оценка 10 и по този начин тя стана третата тази седмица след Луцинова и Зомбори, които събират цялостен актив.



Утре ще готви Цецо Елвиса, който даде обещание азиатска фюжън вечер.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР