Кадри: Нова телевизия и фейсбук,СървайвърОт началото на новия телевизионен сезон

...
Кадри: Нова телевизия и фейсбук,СървайвърОт началото на новия телевизионен сезон
Коментари Харесай

Рачков с тотална гавра със Сървайвър в капките

Кадри: " Нова телевизия " и фейсбук, " Сървайвър "

От началото на новия ефирен сезон " Нова " и БТВ са в непрекъсната конкуренция в няколко часови пояса. Една от най-интересните борби на старта се заформи в неделя вечер, за когато за първа година беше изтеглено " Като две капки вода ". Целта бе да се бори за рейтинг против " Сървайвър ". Продуцентът на шоуто за фалшификати Магърдич Халваджиян на два пъти се похвали, че тотално е спечелил борбата за публика, което докара до решение от страна на риалитито за търсачи на мощни чувства да изтегли неделния епизод за събота вечер.



Снощи в " капките " водещият Димитър Рачков си направи голяма смешка, с която унижи " Сървайвър ". Преди една от рекламните паузи шоуменът попита сътрудника си Герасим Георгиев-Геро следното: " Ти разбра ли кой ще е спечелилият в " Сървайвър? " " Не ", отговори Геро.  " Този, който го изгледа докрая ", сподели на собствен ред Рачков, с което провокира смях в публиката и участниците.



Предаването по БТВ отнесе някои рецензии измежду фенове в обществените мрежи. Те са свързани най-много с рокадата на водещия Владо Карамазов с Ваня Джаферович, както и със промяната на формата. В момента един от двата тима е формиран напълно от известни персони, а другите са елементарни хора, които търсят мощни чувства. Според част от аудиторията, по този начин се губи истинската концепция на " Сървайвър ". Освен това има и отзиви против компликацията и дължината на игрите, в които двете племена се борят между тях.



През тази година в програмата на БТВ попадат също и " Стани богат " и " Ергенът ", а " Нова " отвръща с " Голямото гонене ", " Един за различен ", " Хелс китчън " и " Кошмари в кухнята. Двата канала също по този начин излъчват и сериали, които са тяхна лична продукция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР