Кадри Нова, Мая ИвановаПир с джанки си заформи отборът на

...
Кадри Нова, Мая ИвановаПир с джанки си заформи отборът на
Коментари Харесай

Пир с джанки за „Храбри“, но Анита реве в „Игри на волята“

Кадри Нова, Мая Иванова

Пир с джанки си заформи тимът на Храбрите в „ Игри на волята “. Това бе единствената им храна. С болежки по тялото, гладни и замръзнали се разсъниха в блатото на Дуранкулак.

Ще отворим Трудово-кооперативно земеделско стопанство „ Борисенко “, най-малко не губят възприятие за комизъм в тази трагична обстановка. Марти ще е мениджъра по продажби, смеят се гладиаторите.

Техните усмивки, ведро положение, въпреки и в трагичната обстановка, в която са изпаднали, смачка Анита.



Пред камерата тя пусна сълзи и опозиционно на оптимизма на останалите в племето, разкри, че се натъжава. Това не е смешно, това е трагично, продължи да хлипа тя и довери, че си е представяла игрите като борба, а не в блатото.

Минорно е ситуацията и в тима на Гордите. След снощните номинации за Елица и Кралев, през днешния ден съвсем да се стигне до огромна кавга сред него и Димитър. Не ми харесва, че ме нарекоха мрънкач, промърмори Кралев.



Дошъл съм да ми е мъчно, довери той.

Напрежението сред Кралев и Димитър продължава да нараства, а разделянето в лагера на Гордите става все по-голямо.​

Докъде са подготвени стигнат двамата водачи на жълтите?

Доста забавни са и мненията за тяхното показване:

Кралев мрънкайки изяснява, че не е мрънкал Няма толкоз досадно създание. Добре, че са на запис, че да успее половин час да сглоби едно изречение, жалко за скъпото обучение...

Леле, нека тоя Кралев да е изнемощял рано. Няма такова антипатично създание... Генерала дори не нервира по този начин... Ходи си при богаташите и си мрънкайте дружно!

Кралев доста се визира от това че Димитър му споделя самата изтина в очите. Все мрънка че от 5 дни не бил ял.Много на огромно го раздава нещо май

Да не си помислите инцидентно,че Кралев мрънка?Неее, той просто разяснява какъв брой е гладен,колко е недоспал...

Това да се оплакваш, че си гладен, в случай, че и другите също не са яли, си е чисто мрънкане. Но не мога да се съглася по тематиката за кърлежа! Само аз ли знам какъв брой е рисково това, в случай че не се открие и извади в точния момент? Тук към този момент не може да се приказва за мрънкане! Човек може да почине от това и е изцяло обикновено да поискаш здравна помощ!

Най - огромното и обратно лекенце, с милионерско самочувствие

Този е с три мозъчни кафези и всички те се борят за четвъртото място. Язък му за частното (скъпо) учебно заведение.

Мрън,мрън,мрън гладен съм,мрън,мрън, мрън кръста ме боли,мрън,мрън,мрън.....
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР