Кадри, на които се вижда как американците изпращат оръжие за

...
Кадри, на които се вижда как американците изпращат оръжие за
Коментари Харесай

Тежки сражения край Угледар и Бахмут, руснаците губят по 100 бойци на ден?

Кадри, на които се вижда по какъв начин американците изпращат оръжие за Украйна през България, се появиха в Телеграм

Бахмут се трансформира във „ фабрика на гибелта “ за съветските окупатори. Всеки ден там умират по 100 противников бойци. Това съобщи представителят на източната бойна група на Въоръжените сили на Украйна Сергей Череватий пред украинската осведомителна организация УНiАН. 

„ Всеки ден руснаците губят от 70 до 100 души в сраженията край Бахмут. Още толкоз са ранените “, добави той.

При боевете край Авдеевка загубите за окупаторите са почти същите, твърди Череватий.

Според него край Сватово и Кременная губят живота си стотици руснаци дневно. Той предвижда, че армията на Киев ще реализира същият триумф, както при офанзивата на Лиман. 

От Генералния щаб на Въоръжените сили на Украйна оповестиха, че съветските войски водят нападат Бахмут, Авдеевка и Новопавловска.

Президентът на Украйна Володимир Зеленски пък разяснява, че окупаторът нападна позициите на украинските бойци край Донецк, само че понасял огромни загуби.

Руският боен анализатор Борис Рожин пък разгласява в своя Телеграм канал видеоклип от България, с цел да покаже по какъв начин американска военна техника техника от страната ни минава  болгаро-румънската граница на път към Одеса. 

 

Междувременно роденият в украинския град Суми боен анализатор Юрий Подоляка призна, че настъплението към Угледар на руснаците е неуспех. 

То щеше да е сполучливо, в случай че бяха завладяли града, само че това не се случи, изясни той.

„ Армията на Киев съумя да се прегрупира и да изпрати запаси. Сега съветските бойци търпят безпричинно огромни загуби “, посочи военният анализатор.

„ Изглежда, че ще се изтеглят от Павловка. Единственият позитивен резултат от отва контранастъпление е завладяване на укрепленията в Новомихайловка “, добави той.

Според него изказванията, че в региона на Сватово умират по 50 съветски бойци дневно са подправена информация. 

Всички офанзиви на украинските въоръжени сили в региона са отбити през предходната седмица и те минаха към отбранителни дейности, сподели още Подоляка. 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР