Кадри: ИнстаграмГригор Димитров показа, че има голямо сърце. Най-добрият български

...
Кадри: ИнстаграмГригор Димитров показа, че има голямо сърце. Най-добрият български
Коментари Харесай

Григор Димитров направи щедро дарение за деца в Африка

Кадри: Инстаграм

Григор Димитров сподели, че има огромно сърце. Най-добрият български тенисист се включи в благотворителната акция “Тенис за Африка ”, имаща за цел да събере средства за закупуване на спортна екипировка за деца на Черния континент.

Това разкри някогашният аржентински тенисист от топ 100 Бриан Дабул, който преди 10 години доближи до №82 в международната класация. Самият той работи като доброволец и провежда акцията.

“Искам да благодаря на всички, които се включиха в “Тенис за Африка ”. Днес с великодушната помощ на Григор Димитров събрахме 5000 щатски $, които ще бъдат употребявани за закупуването на спортна екипировка, която ще изпратим дружно с към този момент събраното за 150 деца в Африка. Не забравяйте, че можете да изпратите тенис съоръжение в нашите бази по целия свят ”, написа е в “Инстаграм ” Бриан Дабул, който добави и лист с местата, на които всеки искащ може да изпрати състезателен продукт.



Аржентинецът разгласява и фотография, на която малчуганите благодарят на Гришо за благия жест.

“Благодарим ти, Григор Димитров. Много сме признателни и радостни за твоята поддръжка. От децата на Конго ”, написаха  децата на афиш.





 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР