кадри Инстаграм/Маги Уилър, Матю Пери: Джанис каза сбогом на ЧандлърО,

...
кадри Инстаграм/Маги Уилър, Матю Пери: Джанис каза сбогом на ЧандлърО,
Коментари Харесай

Джанис каза сбогом на Чандлър

кадри Инстаграм/Маги Уилър, Матю Пери: Джанис сподели довиждане на Чандлър

„ О, Боже мой! “, тази имитация на български или на британски в съвремието ни е станала освен това от елементарна фраза.

Тя е станала нарицателна и повода за това е сериалът „ Приятели “.

Тя принадлежи на Джанис, гаджето на Чандлър Бинг, от което той се пробва безрезултатно да се отърве в продължение на доста занимателни епизоди.

След трагичната загуба на артиста Матю Пери, изиграл Чандлър, неговата партньорка пред камерата, превъплътила се в Джанис, пусна прочувствено обръщение, отдадено на взаимната им работа.



„ Каква загуба. Ще липсваш на света, Матю Пери. Радостта, която донесе на толкоз доста хора в своя по този начин къс живот, ще продължи да живее.

Чувствам се благословена за всеки креативен миг, който сме претърпели дружно “, това написа в Инстаграм актрисата Маги Уилър.


Уилър е изпълнителката на един от най-емблематичните второстепенни облици в „ Приятели “.
За разлика от други гостуващи звезди в сериала, който с времето реализират значими триумфи в кариерата си, ролята на Джанис си остава единствената, която й носи необятна известност.



Първоначално тя би трябвало да се появи единствено в 2-3 епизода, само че последователно тя се връща и още веднъж и още веднъж и по този начин появите ѝ са общо над 20 за всички 10 години, в които историята на „ Приятели “ продължава.

Съвсем разбираемо, Маги Уилър е част и от неповторимото телевизионно събитие, което събра звездите на сериала още веднъж дружно през 2021 година.



В последните години актрисата записа и специфична шеговита песничка, в която се пее, че единственото нещо, което не е както би трябвало в „ Приятели “ е, че Чандлър и Джанис не са се събрали дефинитивно.

Маги даже влиза в облика на героинята си и декларира, че ще чака героят на Матю Пери да се разведе с обичаната си Моника и да се върне при нея.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР