кадри: Инстаграм/georgiandinov, sucks2beyoou, Елена Сергова: Картите Таро са хвърлени за

...
кадри: Инстаграм/georgiandinov, sucks2beyoou, Елена Сергова: Картите Таро са хвърлени за
Коментари Харесай

Картите Таро са хвърлени за Евгени и Валерия: Елена видя бъдещето им

кадри: Инстаграм/georgiandinov, sucks2beyoou, Елена Сергова: Картите Таро са хвърлени за Евгени и Валерия: Елена видя бъдещето им

Каквито и клюки да се носят към най-известната българска двойка сега, при всички случаи е ясно, че Валерия и Евгени от „ Ергенът “ крепко са се впрегнали в задължения.

Влюбените годеници от сантименталното риалити са на гребена на вълната, само че това не се отнася единствено за тях.Отхвърлената от Евгени претендентка Елена също кове бъдещето си и доста фенове – най-вече дами, наблюдават с голям интерес какво прави тя, до момента в който лекува разрушеното си сърце.Едва ли някой ще се изненада, че Елена Сергова излива душата си в дълги метафизичен размишления в обществените мрежи.

Тя се трансформира леко и незабелязано в същински инфлуенсър измежду себеподобните си – дами и девойки с огромни условия, надалеч не в материалната сфера.

И несъмнено, такива, които търсят обич, която се разграничава от общите захаросани показа.Безспорно, влюбената Елена към момента страда по Евгени, само че това ѝе дало нужната конфигурация да се впусне в дълбините на картите таро.

Древната система да разгадаване на бъдещето и ориста постоянно я е била привличала, показа в Инстаграм Елена.

Досегът ѝ с картите, които съгласно някои носят познания още от Древния Египет и митичната Атлантида, бил за първи път в Лондон.
Той е обвързван и другар, в който Елена била влюбена, само че наподобява по този начин и без да му показа възприятията си.


Някои приятелки и последователки на Елена упорстват тя да им гледа на таро, само че финалистката в „ Ергенът “ едвам от скоро има своя лична колода, тъй че надали е специалист.

Все отново мненията са безапелационни, че няма метод Елена да не е видяла бъдещето на Евгени и Валерия.

Дано не реши да им прави и вълшебства!

Но пък Елена разкрива и друга своя загадка.

Тя има вяра в силата на думите, изречени с религия и предпочитание.

Затова и постоянно приказва с особена изясненост за значимите неща в живота, с вяра, че това ще помогне на ориста да  донесе това, от което има потребност.

Елена назовава това събитие „ Invoke “ („ приканвам “).

Интересно е, че до неотдавна това беше точно Евгени, който е в този момент с Валерия.

Така че Елена може въобще да не се е отказала и да прави магия, с цел да ги раздели и да си го върне.Тя разкрива и какво желае да ѝ се случи като откри най-накрая верния мъж и стартира да основава деца.

„ Който ме познава, знае, че имам един отговор на въпроса какъв брой деца желая – „ две момчета, с цел да ме носят на ръце като краличка “.

Манифестирам си го тук с Invoke. Всяко нещо по реда си “, изясни многозначително Елена.

Дали пък по реда си Евгени няма въпреки всичко да избере нея някой ден?

Към момента тя сподели и че е доста търсена като модел на разнообразни марки, които виждат в нея силата на актуалната умна и отворена към света и мистериите му българка.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg