Кадри ФейсбукСлучаят с убийството на 44-годишния Пейо Пеев, за който

...
Кадри ФейсбукСлучаят с убийството на 44-годишния Пейо Пеев, за който
Коментари Харесай

Иззето е видео във връзка с убийството на Пейо, има подозрения и за още замесени

Кадри Facebook

Случаят с убийството на 44-годишния Пейо Пеев, за който упрекнати са брачната половинка и тъщата му, се заплита с всеки минал ден. Очевидно комплицираните връзки в фамилията не са маловажна част от спора, приключил с съдбовен край.

" Убийството в " Драгалевци " е извънредно тежко закононарушение. Разследването е в начален стадий и стартира по сигнал на бащата на жертвата, защото е нямал връзка с него. Със следи за палеж, опит за изтриване на натрупа, за заличаване на автомобила. Иззет е и видеозапис, който не е лицеприятен, той е в границите на към 3 минути ", това заяви пред Българска национална телевизия основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Живко Коцев.

" На Габриела е натрапен домакински арест за момента, с цел да си гледа детенцето. Вече има заповед на шефа на Дирекция " Социално подкрепяне " въз основата на отчет на отдел " Закрила на детето " по отношение на децата са наложени незабавни ограничения за отбрана и те са дадени за краткотрайно развъждане на родителите на Пейо. Очаква се прокуратурата да изиска непрекъснато " задържане под стража " за Габриела ", посощи още Коцев.

По думите му има съмнения, че са забъркани и други лица, като е формирано досъдебно произвеждане за персонално укривателство.

" Търсим в оптималната степен да изясним обективната истина за претекстовете, за броя на участниците, за всички лица, които са забъркани в това брутално закононарушение ", добави основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Той посочи, че съгласно анализите по всяка възможност убийството е осъществено в четвъртък на 18 януари вечерта, директно след срещата на Пейо Пеев с неговата брачна половинка и нейната майка, като колата е открита в региона на " Драгалевци " малко по-късно същата вечер.

Междувременно Велико Минков, който се бори да бъде приет като биологичен татко на бебето на Габриела Славова, написа трогателен пост в обществените мрежи. Той благодари на майката на починалия Пейо, в чието ликвидиране са упрекнати Габриела и майка й Красимира Трифонова. Именно на нея са дадени за краткотрайно развъждане 6-годишната щерка на убития и 4-месечното бебе, за което Минков твърди, че е негов наследник. По силата на закона, като брачен партньор на Габриела, убитият Пейо Пеев е формален татко на двете деца. Той обаче е имал желание по правосъден път да признае, че Велико Минков е биологичен татко на детето, заяви неговата адвокатка.

" Тези дни се трансфораха и във въртележка от боязън, че синът ми е в ръцете на убийци - които, за жалост, са личните му майка и баба, след това наслада, че е изведен от жилището на тези свръхопасни хора, нерешителност къде е в действителност и кой се грижи за него и най-после глътка успокоение, че се оказа в много по-сигурни ръце, в сравнение с тези на личната му майка, Габриела. Иванка Пеева, благодаря ти безпределно за грижите, които полагаш сега за моя непълнолетен наследник! ", написа Минков във Facebook и добави, че ще бъде в действителност спокоен, когато грижите за бебето бъдат поверени на него. Той благодари за поддръжката, която е получил от другари, познати и непознати.

Криминалният психолог и психотерапевт Светлана Димитрова направи пред NOVA разбор на профила на двете дами. По думите й Габриела Славова-Пеева е жертва на майка си Красимира Трифонова и оттова идва целият проблем.

„ Говорим за личностно разстройство. Профилът на майката е психопатичен, с дефектите на характера, с тази социопатия, която се развива с години в хода на нейното образуване като персона. Имаме обезличаване на персоната на бащата доста преди да се случи убийството. Може да приказваме за разнообразни аднормни потребности на личността на майката. Такива хора не изпитват страдание. В тези случаи имаме нарушена функционалност на един център в хипоталамуса в мозъка, обвързван с емпатията ”, разясни тя.

Димитрова изясни кои са белезите на сходно разстройство.

„ Това е човек, който ще се опита да ви обезправи. Той няма да ви одобри като еднакъв, ще ви притегли, ще бъде атрактивен, деликатен за това по какъв начин ще реагирате и в последна сметка - манипулативен ”, сподели още психологът.

Обвинението против двете дами е за това, че съзнателно е погубен 44-годишният Пейо Пеев, който е седял на шофьорското място в автомобила. Причината за гибелта му е удушаване, показват проверяващите. Автомобилът с натрупа на убития бе открит леко опожарен в гориста околност, в региона на Витоша, по пътя за хижа „ Алеко “. Определението на съда не е дефинитивно и предстои на обжалване и митинг. 

Съдът остави в ареста 54-годишната Красимира Трифонова, а щерка ѝ Габриела Пеева бе освободена под домакински арест с претекста, че би трябвало да се грижи за дребното си бебе. Самата тя, обаче, разгласи пред публицисти, че не знае къде се намират децата й, разговаряйки с медиите през затворената врата на дома си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР