кадри фейсбук, Динко ВълевПолицията залови 58-годишен бургазлия, който карал трима

...
кадри фейсбук, Динко ВълевПолицията залови 58-годишен бургазлия, който карал трима
Коментари Харесай

Полицията залови шефа на просещия инвалид, когото Динко би

кадри фейсбук, Динко Вълев

Полицията залови 58-годишен бургазлия, който карал трима мъже да просят. Единият от просяците бе нападнатият в Равда от Динко Вълев, съобщи кореспондент на Burgas24.bg.

Задържаният е провел стройна система, в която всеки от просещите заемал несъмнено място. Единият от тримата – 55-годишен мъж от Ловеч всекидневно се представял за неработоспособен - с една ръка или без крайници, пребивавайки най-често на територията на Бургаски район, като с изключение на в Бургас и Равда, епизодично се е появявал и в Созопол.  Другите двама – на 30 и 59 години просели главно в Пловдив и Варна, като постоянно били ротирани от 58-годишния бургазлия. Същият договорил с тримата просещи друго съответствие при разделянето на " облагата “, като подсигурявал и превоза до " работното им място “.

58-годишният престъпно проявен бургазлия е арестуван за период до 24 часа. Тримата просещи са разпитани в качеството на потърпевши " жертви на трафик “. Материалите по случая са докладвани в Бургаска районна прокуратура по подготвеност.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР