кадри bTVЗа младите поколения е почти невъзможно да си представят

...
кадри bTVЗа младите поколения е почти невъзможно да си представят
Коментари Харесай

Боби Лазаров се изфука пред младите колежки: Аз пуснах „Макарена“ за пръв път в България

кадри bTV

За младите генерации е съвсем невероятно да си показват времето, в което музиката се разпространяваше на физически носители. Те надали могат да вдървен, че една задгранична ария е трябвало безусловно да пристигна до България на диск, плоча или лента, с цел да се излъчва в родния ефир.



В лирично отклоняване за младостта си, синоптикът на bTV Боби Лазаров се върна в 90-те, когато действителността на технологиите беше такава.  Той разкри около това един любопитен факт, а точно – по какъв начин е станал очевидец на първото лъчение в ефир на безконечния танцов шлагер „ Макарена “.
`); break case width


Боби описа, че това е станало по времето, когато е водил предаване по несъществуващото към този момент радио „ Експрес “. По същото време един от доайените на електронната музика у нас Ясен Петров също води своето предаване „ До границата на виреене “ там. Той получил
песента на автентичен диск като подарък
от собствен другар, който предсказал, че „ Макарена “ ще е голям международен шлагер.

Ясен Петров и Боби Лазаров пускали песента с много запаси към тази прогноза. Разбира се, манията по „ Макарена “ стартира по-късно, най-много след фамозното ѝ музикално видео, в което беше показан танца към песента, който в действителност я трансформира в сензация.



Боби Лазаров описа това на седянката в „ Тази заран “, където пък Мария Цънцарова и Виктория Готева-Димитрова разкриха какви ги правят в дамската гардеробна преди предаване. В четвъртък заран те слушали музика, само че пък в останалите дни по-често си пеели сами.



Двете млади колежки на Боби Лазаров очевидно бяха впечатлени от неговото връщане обратно във времето, само че избраха да не разясняват ера, която не помнят.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР