Кадри: БТВТаткото на първото бебе за 2024 г. във Велико

...
Кадри: БТВТаткото на първото бебе за 2024 г. във Велико
Коментари Харесай

Ники Кънчев си заплю пресен татко за радиоводещ

Кадри: БТВ

Таткото на първото бебе за 2024 година във Велико Търново седна на стола на благосъстоянието довечера. Тодор Чоранов се занимава с продажба на програмен продукт, като след обучение в Лондон преди години е решил да се завърне в България.

С него се разигра и любопитна преживелица. Водещият на " Стани богат " Ники Кънчев хареса тембъра на гласа на участника. Той даже му сподели, че е съвършен за кариера в радиото - каквато самият Кънчев има от повече от 25 години. Накара по-късно да кажа, че " Стани богат " е доста готино предаване, което бе изпълнено от Тодор.

След първите пет въпроса той бе питан за 1000 лв. следното: " Коя от рибите не може да се улови в море или океан? " - акула, каракуда, попче или калкан. Чоранов с наслада призна, че риболовът му е занимание и по тази причина бързо се ориентира към каракудата, която сподели, че е известна у нас като таранка.

" В коя анти утопична история младите представители на разнообразни региони се борят между тях за развлечение на масите? ", бе питането за 1500 лв., а разновидностите, всред които участникът да избира, бяха " 1984 ", " 451 градуса по Фаренхайт ", " Игрите на глада "  и " Междузвездни войни ". Той сподели по нещо за всеки от четирите и най-после вярно заложи на " Игрите на глада ".

Чоранов реши да заключи 2000 лв. като втора сигурна сума, а за нея го чакаше футболен въпрос: " Кой през1994 година става първият вратар, който получава червен картон в мач от международни футболни финали? " - Фабиен Бартез, Петер Шмайхел, Джанлука Палиука или Оливер Кан. Търновецът призна, че тогава е бил на четири години и не знае кой е отговора, макар че уточни за всеки от играчите по нещо. Звънна на другар - Валентин Райчев, който обаче не му сподели нищо за 30-те секунди.

Затова пресният баща изиска и " 50:50 ", а след неговата помощ вярно избра италианеца Палиука.

" Представителите на коя династия са известни като " дългокосите крале "? " бе идващият въпрос, а отговорите - Каролинги, Романови, Асеневци и Меровинги. Тук Чоранов извика брат си от публиката, с който се насочиха към каролинги, само че правилно бе меровинги и той остана с 2000 лв..
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР