кадри bTVСтанислава Ганчева, жената на актьора Краси Радков, отговори на

...
кадри bTVСтанислава Ганчева, жената на актьора Краси Радков, отговори на
Коментари Харесай

Жената на Краси Радков отговори на хейта за смяната на Пъдев и мястото в „Денсинг старс“

кадри bTV

Станислава Ганчева, дамата на артиста Краси Радков, отговори на всеобщия хейт, който я сполетя в обществените мрежи, откакто получи непрекъснато място в „ Кой да знае? “ по bTV. Цената на нейното наличие в предаването е отстраняването на Христо Пъдев от мястото му на капитан.

Много фенове възроптаха против тази смяна, първо тъй като харесват Пъдев, и второ – не желаят две дами да са за непрекъснато капитани на тимовете. Мнозина побързаха да заговорят за шуробаджанащина в bTV.



Те са възмутени, че Ганчева се е намърдала и в „ Кой да знае? “, и в „ Денсинг старс “. Там пък партньорка на Краси Радков ще е Алекс Раева, само че и за Станислава беше открито място, което се пазеше до момента в загадка.

Явно планували, че относително незнайната Ганчева бързо ще стане бодил в очите на феновете и спекулациите няма да спрат без отговор, от bTV взеха решение да овладеят обстановката.

С помощта на водещия Сашо Кадиев, дамата на Радков изясни, че няма да е за непрекъснато в „ Кой да знае? “, а единствено понякога.



„ Аз също доста одобрявам Христо Пъдев “, акцентира Станислава Ганчева. Тя разкри най-накрая и каква ще е работата ѝ в предстоящото с голям интерес завръщане на „ Денсинг старс “. Там Ганчева ще е репортерът, който ще взема изявленията от известните персони в шоуто.



„ Ти ще си нашата връзка със звездите! “, заключи признанието ѝ Сашо Кадиев.

Трудно е да се каже дали тези разкрития ще успокоят пристрастеностите или ще ги разпалят повече. За доста фенове тя евентуално ще си остане „ връзкарка “, която отнася съществени възнаграждения от bTV само тъй като е жена на Краси Радков.



Възможностите са Ганчева в действителност да блесне със личните си качества, или пък да иронизира непрекъснато „ връзкарството “. Вторият прийом е образцово прилаган от самия Сашо Кадиев, който и до момента за мнозина си остана просто сина на Катето Евро.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР