Кадри БТВОтново много забавление предложиха актьорите Милища Гладнишка, Христо Пъдев

...
Кадри БТВОтново много забавление предложиха актьорите Милища Гладнишка, Христо Пъдев
Коментари Харесай

Милица засрами Евгени Ергенът в „Кой да знае?“

Кадри БТВ

Отново доста развлечение предложиха актьорите Милища Гладнишка, Христо Пъдев и Сашо Кадиев  в „ Кой да знае? “ макар малко скованите си посетители. Евгени Генчев, който в предишния сезон бе подложен на много стрес и надалеч по-сложни задания в „ Ергенът “ не съумя да се отпусне и да се забавлява на играта.

Той бе в тима на Милица, а неговата годеница от сантименталното предаване Валерия Георгиева седна на стола до Христо Пъдев.



Валерия опита да се майтапи, само че не й се получаваше, очевидно скована и обезпокоена да не се изложи бе май главната мисъл в главата й. Още първоначално водещия Сашо Кадиев попита дали ще има скоро женитба с Евгени. Отговорът й бе колеблив „ Много зависи от резултата през днешния ден “.

Пъдев не съумя да растопи ледената кралица до него, макар опитите му, само че на Милица никой не може да устои. Астрисата откри метод по какъв начин да вкара в шегата съотборника си, макар неговото терзание.



Какво е общото сред рака Хоф и артиста Дейвид Хаселхоф? бе въпросът, който накара Евгени да се засмее.

Отговорите бяха: А. Косматите гърди; Б. Желанието да избавят себеподобни от удавяне и В. Неустомимата усмивка.

„ Искам да заровя очи в твоите космати гърди “, запя Гладнишка, а Евгени скочи от стола с думите: „ Чакай, чакай, че ми стана неловко. Ще те оставя за две минутки “.



Гладнишка беше за косматите гърди, само че засраменият Евгени, който забелязахме по време на Ергенът 2 също не се обезкосмява, побърза да маркира отговор В. В последна сметка правилният отговор се оказа точно окосмяването по гърдите. „ С тези космати гърди ме вкара в тъча “, разяснява още Евгени. Благодарение на тактиката на Милица съумяха да завоюват някой лев за публиката си, която ги поддържаше и се забавлява доста.

Зрителите не премълчаха усещането си от снощните посетители в предаването.

Колкото Милица и Пъдев са прочувствени и занимателни, толкоз този ерген и мома са задрямали и скучни, за мисловна активност да не говорим…

Пъдев
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР